До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі streetstyle-образи Каї Гербер цього року

Американська модель Кая Гербер 3 вересня святкує день народження. Музі покійного Карла Лагерфельда і доньці супермоделі Сінді Кроуфорд виповнюється 18 років. Кая Гербер до свого повноліття має переконливий список заслуг і є затребуваною моделлю. Так, юна манекенниця вже встигла взяти участь у шоу Chanel, Fendi, Valentino, Givenchy, Saint Laurent, Stella McCartney, Isabel Marant і багатьох інших гігантів модної індустрії. Дівчина знялася в рекламних кампаніях Versace, Calvin Klein Jeans, Jimmy Choo і Miu Miu, стала обличчям YSL Makeup і прикрасила кілька обкладинок Vogue.

Кая Гербер

Кая володіє своїм знаковим стилем, що є міксом 80-х і 90-х з елементами гранжу і класики. У гардеробі дівчини окреме місце займають двобортні жакети різних кольорів і фасонів, денім та картаті візерунки – від дрібного тартана до гленчика. У зимовий сезон Гербер робить ставку на високі джинси, об'ємні светри, пальта прямого крою і грубі черевики, а влітку поєднує елегантні спідниці і сукні з садовим принтом з кедами і в'язаними кардиганами. Vogue.ua зібрав найкращі образи Каї Гербер 2019 року.

Реклама

<b>Кайя Гербер 2019</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.