До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нове обличчя: Кайя Гербер стала посланницею YSL Makeup

Кайя Гербер стала обличчям кампанії YSL Beauty, тим самим, приєдналась до Зої Кравіц та Стаз Ліндес. З січня 2019 року Кайя представлятиме зволожувальну помаду Rouge Volupté Shine (кампанію зняв Девід Сімс). До того ж Кайя буде музою консилера-хайлайтера Touche Éclat і туші Mascara Volume Effet Faux Cils в майбутніх кампаніях.

Кайя Гербер

Юна зірка подіумів, донька супермоделі Сінді Кроуфорд, – зразок краси нового покоління. "Бути обличчям YSL Beauté – це можливість написати нову історію, повну веселощів, кольору і макіяжу. Мені подобається ДНК марки – вибухова, розкішна і крута", – розповідає Кайя.

Реклама
Кайя Гербер

Довге каштанове волосся і глибокі темні очі, виразні вилиці і усмішка: у Кайї всі задатки супермоделі. В її доробку – обкладинки Vogue Paris, Vogue Italia і Teen Vogue, а також iD і Lovе. Instagram нової зірки – теж зразок для наслідування: кількість підписників наближається до 4-ох мільйонів.

Кайя Гербер

"Я думаю, сьогодні все, що ви робите, має вимірюватися певним ступенем відповідальності. Для тих, хто розглядає мене як приклад для наслідування, я буду створювати і транслювати позитивні меседжі, які спонукають вірити в себе, піклуватися про себе і бути добрими до себе", – заявляє 17-річна модель.

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.