До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кіт Гаррінгтон і Роуз Леслі вперше стали батьками

Актори Кіт Гаррінгтон і Роуз Леслі побралися в червні 2018 року, а тепер стало відомо, що зірки популярного серіалу "Гра престолів" уперше стали батьками. Радісну новину підтвердив представник акторів, який запевнив, що в них народився хлопчик. Пізніше, цього ж дня молодих батьків бачили на прогулянці з новонародженою дитиною в Лондоні. Більше подробиць поки немає.

Роуз Леслі й Кіт Гаррінгтон, 2020

У 2020-му відбувся справжній бебі-бум серед знаменитостей. Деякі зірки вирішили скористатися паузою в світських заходах і зберегли свою вагітність у таємниці від сторонніх очей. Так учинила й Роуз Леслі. Про вагітність актриси стало відомо лише у вересні після публікації знімка з округлим животиком. У 2020-му році діти народилися також у Cофі Тернер і Джо Джонаса, Джиджі Гадід і Зейна Малика, Хлої Севіньї й Сініші Маковича, Кеті Перрі й Орландо Блума, а також у багатьох інших зірок.

Реклама
Вагітна Роуз Леслі

Нагадаємо, що Кіт Гаррінгтон і Роуз Леслі познайомилися на знімальному майданчику серіалу "Гра Престолів". Спочатку вони грали закоханих за сценарієм серіалу, а потім їхні екранні стосунки переросли в справжні почуття. Зірковий роман почався у 2012 році, проте за рік актори розбіглися й тільки 2016 року знов з’явилися на публіці як пара. У січні 2017 року Кіт і Роуз почали жити разом, потім одружилися, а тепер пробують себе в ролі новоспечених батьків.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.