До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ілон Маск і Граймс стали батьками

Підприємець Ілон Маск повідомив у себе у Twitter, що став батьком. Співачка Граймс подарувала 48-річному власникові Space X і Tesla шосту дитину — хлопчика. Проте сама Граймс до пологів відмовлялася пресі називати стать майбутньої дитини, аргументуючи це тим, що дитина сама її вибере. Та щасливий батько прохопився, відповідаючи на запитання в соціальній мережі, які посипалися після його твіту: "Кілька годин тому. З мамою і малюком все гаразд".

Для 30-річної Граймс це перша дитина, а в Ілона Маска вже є п’ятеро дітей від першого шлюбу з письменницею Жюстін Вілсон, з якою вони познайомилися ще в університеті в Канаді й жили разом з 2000 по 2008 роки. Жюстін також народила йому тільки хлопчиків, тож бізнесмен навіть не раз жартував про сімейну футбольну команду.

Реклама

Нагадаємо, про стосунки Граймс і Маска стало відомо у 2018 році, коли вони разом з’явилися на балу Met Gala. Познайомилися вони випадково — співачка відреагувала на його жарт в інтернеті, після чого вони почали спілкуватися. До речі, у Граймс є українське коріння, а одна з її улюблених страв — борщ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.