До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Однотонні сукні Emilia Wickstead у гардеробі Кейт Міддлтон

7 листопада Кейт Міддлтон і принц Вільям відвідали церкву St Martin-in-the-Fields і зустрілися з постраждалими під час пожежі в будівлі Grenfell Tower і теракту на Вестмінстерському мосту. Герцог і герцогиня Кембриджські підтримали нову благодійну організацію під назвою National Emergencies Trust, яка займатиметься наданням допомоги в надзвичайних ситуаціях у Великобританії. З такої нагоди Кейт Міддлтон вибрала вбрання свого улюбленого бренду Emilia Wickstead. Королівська особа вдягнула сувору синю сукню з довгими рукавами і поясом на талії. Доповнили образ чорні лаковані човники Jimmy Choo і клатч Aspinal.

Кейт Міддлтон у сукні Emilia Wickstead

Лондонська дизайнерка з Нової Зеландії, Емілія Вікстед вже не вперше створює елегантні і жіночні образи для герцогині Кембриджської. Так, у гардеробі Кейт є різні інтерпретації формальної сукні Emilia Wickstead. Стримані вбрання бренду справді личать Міддлтон, чим вона вміло користується та одягає різні відтінки і фасони сукні відповідно до приводу і настрою. На відкриття Центру передового досвіду для дітей, яких виключили зі звичайних шкіл у зв'язку з труднощами поведінки, герцогиня обрала сукню відтінку зеленої трави, а лавандовий образ – для Глобального саміту міністрів психічного здоров'я.

Реклама
Кейт Міддлтон у сукні Emilia Wickstead
Кейт Міддлтон у сукні Emilia Wickstead

Благородні і стримані сукні бренду Emilia Wickstead якнайкраще уособлюють естетику королівського дрес-коду і підходять для офіційних виходів. Дизайнерка черпає натхнення в образах англійського вищого світу середини XX століття – це елегантні силуети, благородні матеріали, витончені капелюшки. Сукні Emilia Wickstead часто вибирає не лише Кейт Міддлтон, а й Меган Маркл, а також знаменитості на червоних доріжках, серед яких – Емма Вотсон і Лора Бейлі.

Кейт Міддлтон у сукні Emilia Wickstead

З весни 2019 року біля Кейт з'явилася нова стилістка – Вірджинія Чедвік-Гілі, а її гардероб засяяв новими стилістичними деталями. Але місце для благородних аристократичних суконь Emilia Wickstead залишилося. Більше того, Кейт не соромиться одягати одне і те ж вбрання по кілька разів на різні заходи. Так, бірюзову сукню з квадратним викотом і плісированою спідницею вона одягала мінімум тричі.

Кейт Міддлтон у сукні Emilia Wickstead

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.