До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: герцогиня Кетрін в сукні Emilia Wickstead

Герцогиня Кембриджська, Кетрін, вийшла з декрету і почала активно виконувати свої королівські обов'язки. Разом з принцом Вільямом вона відвідала Глобальний саміт міністрів психічного здоров'я, який відбувся у лондонському County Hall. Для офіційного заходу вона обрала одночасно елегантний і жіночний образ – приталену сукню відтінку лаванди британського бренду Emilia Wickstead.

Принц Вільям і герцогиня Кетрін

Нагадаємо, що третю дитину, принца Луї, герцогиня народила в квітні цього року і з того часу лише кілька разів з'являлася на публіці. Шанувальники відзначають ідеальну форму герцогині, яка народила менше півроку тому. А британська актриса Кіра Найтлі, навпаки, вважає, що такі приклади змушують багатьох жінок відчувати себе неповноцінними і навіть сприяють розвитку депресії. Цими думками вона поділилася в есе "Слабка стать", де згадала, якою сяючою Кейт Міддлтон була через сім годин після пологів.

Герцогиня Кетрін

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.