До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Капсульний осінній гардероб Розі Гантінгтон-Вайтлі

Розі Гантінгтон-Вайтлі не лише відома супермодель і дружина актора Джейсона Стетхема, але і завзята модниця. Якщо для червоних доріжок Розі вибирає розкішні вечірні сукні Versace, Balmain і Ralph Lauren, то для буденних виходів вона робить ставку на хорошу позачасову базу – елегантні і прості силуети в сучасному виконанні. Розі віддає перевагу класичній палітрі кольорів – відтінкам карамелі і нюду, чорній та білій барвам. Британка інвестує як у легендарні бренди класу люкс, так і легко вибирає молоді перспективні марки. Серед її улюбленців: Bottega Veneta, The Row, Celine, Khaite, Low Classic і Frame. Vogue.ua зібрав 6 головних речей в капсульному осінньому гардеробі Розі Гантінгтон-Вайтлі.

Розі Гантінгтон-Вайтлі
Сумка Bottega Veneta

Якщо влітку Розі Гантінгтон-Вайтлі віддавала перевагу культовому клатчу The Pouch Bottega Veneta, то восени модель перейшла на діловий аксесуар – сумку-сетчел. Функціональна модель Cassette Bottega Veneta, виконана у фірмовому плетінні бренду, легко потоваришувала з образами Розі. Супермодель комбінує сумку зі шкіряними сукнями і ботильйонами з квадратним носиком у стилі початку 1990-х років, бежевими тренчами і високими чобітьми з екзотичної шкіри, а також доповнює нею образи в неформальному чоловічому стилі.

Реклама

<b>Cумки RHW</b>

Жакети нюдових відтінків

Подовжений жакет відтінку нюду – головний елемент осінніх образів, необхідний як повітря для створення капсульного гардероба Розі Гантінгтон-Вайтлі. Модна ікона сучасності вибирає різні варіанти жакетів цієї осені: мінімалістичний блейзер The Row, подовжену модель з тонким поясом на талії Bottega Veneta, двобортний Low Classic або вільний молочний жакет Isabel Marant.

<b>жакеты  RHW</b>

Шкіра

Шкіряні речі цієї осені б'ють всі рекорди популярності: їх вбирають знаменитості, демонструють streetstyle-активістки, а дизайнери зважають на цю одержимість і продовжують співати оди універсальному матеріалу в нових колекціях. Розі, як відомий трендсеттер, не прогавила можливості вписати шкіряні ансамблі в свій осінній гардероб. Дівчина вибирає як окремі елементи зі шкіри, так і одягає total look образи.

<b>кожа RHW</b>

Босоніжки Bottega Veneta

Босоніжки з сітки з квадратним мисом Bottega Veneta, що нагадують риболовні тенета, плавно перекочували з літнього в осінній гардероб Гантінгтон-Вайтлі. Модниця так полюбила взуття у стилі початку 1990-х років, що взула його вже не раз. Серед улюблених осінніх комбінацій Розі з культовими босоніжками: молочний костюм Tibi і джинси з трикотажним топом Khaite.

<b>босоножки RHW</b>

Штани

Поки Кеті Голмс вибирає широкі штани в клітинку Khaite, почесне місце в осінньому гардеробі Гантінгтон-Вайтлі займають вузькі чорні штани, злегка розкльошені донизу, від The Row. Модель одягає їх як для світських заходів з кроп-топом і подовженим жакетом, так і носить щодня зі шкіряними тренчами і стьобаними куртками.

<b>брюки RHW</b>

Тренчі

Як справжня британка, Розі Гантінгтон-Вайтлі не уявляє осені без культового бежевого тренча, який є незамінною річчю в капсульному гардеробі. З легкої руки Розі тренчкот заприятелював з зухвалою мінісукнею і грубими черевиками, знайшов собі пару у вигляді улюблених штанів моделі від The Row і став доповненням до гостроносих ботильйонів і вузьких штанів. Завершила кожен образ Розі за допомогою культової сумки Cassette Bottega Veneta.

<b>тренчи RHW</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.