До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як вписати мереживо в осінній гардероб

Помилково вважати, що мереживо є виключно літньою прерогативою. Структурне ажурне або тонке ніжне полотно може легко надати осінньому образу романтичності і сексуальності. У сезоні осінь-зима 2019/2020 цей спокусливий матеріал знову став актуальним. Дизайнери показали нові способи носити мереживо в період дощів і холодів.

Dolce & Gabbana осінь-зима 2019/2020

Носити жіночні мереживні вбрання слід починати вже зараз. У нових колекціях брендів представлені варіанти на всі випадки життя. Dolce & Gabbana зробили реверанс у сторону сміливого образу. Творчий дует Стефано Габбана і Доменіко Дольче показав цікаве поєднання – мереживну мідіспідницю, строгий двобортний жакет, гостроносі броги і капронові шкарпетки до середини литки. У такому образі можна легко попрямувати на світський івент і зібрати десятки компліментів.

Реклама
Saint Laurent осінь-зима 2019/2020
Zimmermann осінь-зима 2019/2020

Мереживо універсальний матеріал, який припаде до душі будь-якій модниці. Шанувальниці буржуазного стилю вподобають романтичну напів прозору блузку з бантом на шиї Zimmermann, яка стане ідеальною парою штанам-бананам з вельвету або шкіри. Дівчата, які не бояться демонструвати свою сексуальність, можуть вибрати мереживний корсет Saint Laurent або сукню складного пошиття Ferretti.

Prada осінь-зима 2019/2020

Мереживо не завжди історія про ніжні і романтичні ансамблі. Цей делікатний матеріал заграє новими барвами, якщо поєднати його з контрастними щільними текстурами, грубими елементами і урбаністичними деталями. Міуччіа Прада пішла саме цим шляхом у своїй новій осінньо-зимовій колекції дизайнерка додала до тонкої мереживної сукні бавовняну сорочку і грубі черевики на масивній підошві.

Alberta Ferretti осінь-зима 2019/2020

Vogue.ua зібрав 10 речей з мережива, що знадобляться цієї осені.

<b>кружевная одежда</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.