До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 найкращих виходів іменинниці Роузі Гантінгтон-Вайтлі

Новій зірці стрітстайлу, актрисі і моделі Роузі Гантінгтон-Вайтлі сьогодні виповнюється 31 рік. Успішну кар'єру Роузі відмінно поєднує з материнством – менше року назад (24 червня 2017 року) у неї і Джейсона Стетхема народилася дитина Джек Оскар Стетхем.

Нагадаємо, що професійну кар'єру британка почала 2004 року, через два роки стала одним з найяскравіших "ангелів" Victoria's Secret, а 2010-го дебютувала у кіно, причому одразу в блокбастері "Трансформери 3". Сьогодні британська троянда Гантінгтон-Вайтлі, саме так називають її шанувальники, успішно поєднує роботу в модному бізнесі і кіносфері. Так, 2015 року з її участю презентували один з найбільш обговорюваних фільмів року "Шалений Макс", а сама модель встигла знятися не тільки в десятці рекламних кампаній, стати амбасадором ювелірного Дому BVLGARI, а й спробувати себе в ролі дизайнера. Дівчина створила колекцію для британського бренду Marcs&Spencer і сама ж стала її обличчям.

Реклама

Vogue.ua вибрав 20 найяскравіших образів Роузі для червоних килимових доріжок.

<b>рози хат</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.