До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як одягнутися на вечірку: показують Гейлі Бібер і Зої Кравіц

Сезон новорічних вечірок наближається, а отже, час подумати про святковий образ. Ошатний трикотаж, розкішний оксамит і, можливо, обтислий комбінезон — яскраве доповнення до списку. 30 листопада в Маямі під час Art Basel відбулася вечеря Saint Laurent, яку відвідало багато зірок, серед яких Гейлі Бібер і Зої Кравіц. Обидві дівчини вибрали для вечірки вбрання авторства Ентоні Ваккарелло.

Гейлі Бібер

Гейлі Бібер з’явилася на заході в блакитному кетсьюті з вінтажним квітчастим принтом з колекції Saint Laurent весна-літо 2022. Обтислий комбінезон без рукавів модель доповнила парою туфель з квадратними носками й ремінцем на п’яті. Тим часом Зої Кравіц, яка, до слова, сьогодні святкує день народження, вибрала коротке вбрання з флористичним принтом. Мінісукню без бретельок з тієї ж весняно-літньої колекції Saint Laurent дівчина доповнила елегантними босоніжками й великими сережками. Вийшов лаконічний, але не менш ефектний образ для вечірки.

Реклама
Зої Кравіц

На святковій вечірці хочеться красуватися в екстравагантних яскравих образах. Це можуть бути як сукні з лелітками, вбрання відтінків коштовних металів, так і грайливе пір’я або веселий квітчастий принт. Саме тому комбінезони та сукні з флористичними орнаментами — ідеальний вибір, щоб вирізнитися із загальної маси.

Зої Кравіц, Ентоні Ваккарелло та Гейлі Бібер

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.