До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як одягнутися на побачення: показує Гейлі Бібер

Коли йдеться про побачення, Гейлі Бібер точно знає, що вдягнути. Модель і трендсетерка останнім часом стала часто з’являтися в об’єктивах папараці, демонструючи нові образи. Минулого вечора їм пощастило закарбувати Гейлі з чоловіком Джастіном на романтичному побаченні — пара прямувала на вечерю в ресторан Spago. Для цього вечора модель вбралася в мінісукню з об’ємними плечима й чорно-білим принтом з троянд Alessandra Rich, доповнивши її зеленим клатчем Bottega Veneta й босоніжками на підборах Gianvito Rossi.

Джастін і Гейлі Бібери

Тим часом Джастін був одягнений у барвисту сорочку Bode з принтом і коміром-стійкою, білу майку, чорні штани й кросівки Nike (на шию він надягнув своє улюблене намисто з підвісками Omnis Studios). Це був не перший парний вихід Гейлі й Джастіна. Пара відома своїми вуличними й вечірніми образами, що гармонують між собою.

Реклама
Гейлі й Джастін Бібери

Цього року бренд Alessandra Rich стає дедалі популярнішим серед знаменитостей. Леді Ґаґа місяць тому з’явилася в Нью-Йорку в класичній чорній силуетній сукні бренду, а сама Бібер продемонструвала раніше елегантний і провокаційний образ водночас — велюрову сукню з мереживними вставками Alessandra Rich. Знімки з цього виходу облетіли весь Інтернет, після чого модниці в усьому світі захотіли й собі придбати таку сукню.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.