До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Із чого складається мінімалістичний гардероб супермоделі Жасмін Тукс

Американська супермодель Жасмін Тукс, відома як "ангел" Victoria's Secret, нині також перебуває в режимі самоізоляції. У своєму домашньому повсякденному гардеробі Жасмін робить ставку на базові відтінки й стриману класику. Білі блузки маскулінного крою, кашемірові кардигани, трикотажні костюми, шовкові піжами, спортивні топи й штани, а також ефектні прикраси — основа її гардероба, що допомагає дотримувати насиченого розкладу під час карантину. Vogue.ua подивився на домашні образи Жасмін Тукс упродовж тижня й пропонує 7 практичних убрань на щодень у дусі мінімалізму.

Жасмін Тукс
Понеділок

У Жасмін Тукс понеділок також починається із зустрічей у відеочаті Zoom. Для початку робочого тижня супермодель пропонує одягати білу сорочку, запозичену із чоловічого гардероба. Щоб обіграти лаконічний образ Жасмін, можна додати модне намисто-ланцюг й елегантний годинник Cartier Tank. Завершити образ ліпше зібраним низьким жмутком, завдяки якому з’явиться відчуття організованості.

Реклама
Жасмін Тукс
Вівторок

У вівторок для роботи з дому Жасмін одягає свої улюблені піжами. Шовкові, атласні або оксамитові варіанти, що складаються зі штанів і сорочки розслабленого крою. Щоб додати святкового настрою в домашній ансамбль, супермодель надіває ефектні золоті сережки — такий образ вона придумала, надихнувшись убраннями Керрі Бредшоу в серіалі "Секс і місто".

Жасмін Тукс
Середа

У разі прохолодної погоди Жасмін Тукс робить ставку на затишний білий светр і вінтажні вельветові штани. За традицією, обов’язковим акцентом у вбранні є сережки — цього разу вона вибрала цікаву модель неправильної форми. Попри те, що в Жасмін довге шовковисте волосся, вона полюбляє прибирати його з лиця й збирати в скромний жмуток. Це вбрання точно припаде до смаку прихильницям мінімалізму.

Жасмін Тукс
Четвер

Іноді можна дозволити собі розслабитися й провести "ледачий день" у зручному одязі, що не сковує рухів. У Жасмін цей день — четвер, який вона присвячує домашнім справам або перегляду улюблених телешоу. Для такого дня найкращим вибором стане затишний спортивний одяг. Комбінація лаконічного білого костюма й сірого пледа Hermes — безпрограшний варіант, вважає Тукс.

Жасмін Тукс
П’ятниця

У п’ятницю Жасмін Тукс згадує, що вона не просто супермодель, але ще й "ангел" Victoria's Secret і додає у свій стриманий домашній гардероб трохи драми. Увечері Жасмін влаштовує гарну романтичну вечерю зі своїм хлопцем, одягає total-black і переводить акцент у макіяжі на червоні губи. У такому образі супермодель почувається комфортно й сексуально водночас. Також Жасмін вважає, що до такого вбрання грайлива гумка в дрібний горошок буде тільки на користь.

Жасмін Тукс
Субота

Комплекти з кашемірового трикотажу й колір спаленого апельсина — любов Жасмін Тукс. Є щонайменше дві переваги в цьому образі: не потрібно думати, що одягати до штанів або топу, оскільки цей комплект має повноцінний вигляд. До того ж цей відтінок вигідно підкреслює смагляву шкіру моделі. Можна додати лише масивний ланцюг на шию.

Жасмін Тукс
Неділя

Неділя — день прибирання в Жасмін. Вона любить одягати симпатичний спортивний костюм для прибирання в домі. Плюс до всього, цей образ не залишає жодних виправдань, щоб не потренуватися після того, як все буде закінчено. Тукс вважає, що неділя — найважчий день, щоб мотивувати себе до фізичних навантажень, але якщо одягти улюблену форму, то з’явиться правильний настрій. Упродовж тижня Жасмін зберігає нейтралітет щодо кольорової палітри, тому комбінація відразу декількох відтінків у неділю — ідеальний спосіб поліпшити свій настрій.

Жасмін Тукс

За матеріалами: vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.