До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-репортаж: модні прикраси для роботи вдома

Карантин — це не тільки час для сім’ї, роботи у вільному графіку, саморозвитку, онлайн-тренувань і зустрічей у відеочаті Zoom, а й вдала пора для модних експериментів. Можна надіти масивні ланцюги, на які раніше не стало б сміливості, спробувати скомбінувати відразу кілька каблучок на одній руці, прикрасити лінію декольте багатоярусними підвісками, приміряти перлинні браслети або надіти улюблені сережки-кільця, на які раніше бракувало часу. Vogue.ua зібрав наймодніші прикраси для роботи вдома.

@pamarias

Ланцюги

Масивні ланцюги — головний тренд сезону весна-літо 2020, і його точно потрібно встигнути спробувати. Все досить просто. Одягаємо білу сорочку чоловічого крою за прикладом супермоделі Розі Хантінгтон-Вайтлі, розстібаємо кілька верхніх ґудзиків і прикрашаємо шию масивним ланцюгом. Така прикраса також матиме стильний вигляд у парі з трикотажним топом, як показує Ельза Хоск у своєму Instagram, або в парі з улюбленим жакетом для ділового відеочату.

Реклама

<b>цепи Инста</b>

Багато каблучок

Цієї весни можна не боятися й надягати відразу кілька каблучок, причому різних форм, розмірів і дизайнів. У тренді складні геометричні моделі, масивні варіанти, каблучки з перлинами й необроблені коштовні камені. Що більше каблучок, то ефектнішим буде образ.

<b>кольца Инста1</b>

Перли

Прикраси з перлів — позачасовий тренд, що був актуальний як 100 років тому, так і тепер. Цієї весни саме час подивитися на шарм перлинних прикрас у дії. Елегантні підвіски й браслети походженням з бабусиної скриньки, перлинні багатоярусні нитки в стилі Коко Шанель, складні сережки й прикраси з перлинами неправильних форм і розмірів стануть найкращими друзями для ефективної роботи вдома в період самоізоляції.

<b>жемчуг  Инста</b>

Багатоярусність

З підвісками в цьому сезоні весна-літо 2020 діє те саме правило, що й з каблучками — що більше, то краще. Так, тепер можна сміливо комбінувати улюблений кулон у парі з підвіскою-монеткою й перловими нитками. Туди ж можна додати ланцюг і кулон з великою літерою свого імені. Вітається все, на що вистачає фантазії.

<b>многоярусность инста1</b>

Сережки-кільця

Сережки-кільця вже не перший сезон особливо популярні серед модниць. Вони вирізняються своєю практичністю й універсальністю. Так, за допомогою них можна обіграти брючний ансамбль за прикладом Емілі Ратажковскі або доповнити квіткову сукню, як це робить Гіларі Роду. В тренді як великі моделі, так і мініатюрні колечка.

<b>серьги-кольца</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.