До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ділова жінка: з чого складається гардероб Іванки Трамп

30 жовтня 39-й день народження відзначає Іванка Трамп – успішна бізнес-леді і асистент президента США Дональда Трампа, яку називають рольовою моделлю для дівчат, які мріють побудувати успішну кар'єру. Вони рівняються на її зовнішній вигляд, стежать за її поведінкою і вчинками. Для них Іванка Трамп навіть випустила книгу Woman Who Work, в якій поділилася своїми секретами. Особливий інтерес викликає гардероб Іванки Трамп, яка завжди виглядає доречно в будь-якій ситуації – чи то ділова вечеря, чи прогулянка з дітьми, чи червона доріжка. Vogue.ua подивився з чого ж він складається.

Іванка Трамп
Сукня-футляр

Сукня-футляр – база гардеробу Іванки Трамп, яка допомагає їй виглядати строго, але при цьому жіночно. Середня довжина, чистий колір, делікатно підкреслена талія й відсутність зайвих деталей. Лише іноді для ділових зустрічей Трамп дозволяє собі плаття з невеликим розрізом, який додатково підкреслює довжину її ніг – зріст Іванки 180 сантиметрів.

Реклама

<b>IvankaTrumpDress</b>

Лаконічне пальто

Фотографії Іванки Трамп доводять, що правильно підібране пальто здатне творити чудеса й подібна інвестиція себе точно окупить. Дочка президента США любить пальта, що підкреслюють її струнку фігуру й вибирає моделі лаконічного крою.

<b>IvankaCoat</b>

Квітковий принт

Квітковий принт – візерунок, який однаково люблять й маленькі дівчатка, й жінки-політики. Небайдужа до нього й Іванка Трамп. Для менш формальних заходів вона нерідко вибирає сукні, строгі або коктейльні, з розсипом яскравих бутонів і суцвіть.

<b>IvankaFlower</b>

Трикотажний джемпер

Тонкий трикотажний джемпер – ще одна паличка-стукалочка в гардеробі Іванки Трамп, коли їй потрібно знизити градус формальності. Однотонний джемпер вона найчастіше носить в парі зі спідницями-олівцями – картатими, з вишивкою або просто кольоровими.

<b>IvankaKnit</b>

Вечірня класика

Червона доріжка для Іванки Трамп – це можливість вийти з образу бізнес-леді. Вона нерідко вибирає сукні класичного силуету, з пишною спідницею, як зробила на урочистій інавгурації президента Трампа. Також для урочистих виходів Іванка Трамп любить вдягати червоний – яскравій блондинці образ femme fatale дійсно личить.

<b>IvankaGown</b>

Читайте також:

Високий стиль: 10 офісних костюмів у дусі Меланії Трамп

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.