До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Історія кохання Кім Кардаш’ян і Каньє Веста у світлинах

24 травня відома голлівудська пара Кім Кардашян і Каньє Вест святкує річницю свого весілля — 6 років разом. Закохані одружилися 2014-го після двох років стосунків. Відтоді Кім і Каньє стали щасливою сімейною парою і прикладом для багатьох. У пари з’явилося четверо дітей: донька Норт Вест (15.06.2013), син Сейнт Вест (05.12.2015), донька Чикаго Вест (15.01.2018) і зовсім недавно малюк Псалм Вест (10.05.2019).

Кім Кардашян і Каньє Вест

Весілля голлівудської пари минуло з грандіозним розмахом. Офіційна церемонія відбулася в італійській фортеці Форт-Бельведер неподалік Флоренції, а саме святкування — у Парижі. На весілля запросили близько 600 гостей, а атмосферу й святковий настрій створювали Джон Ледженд і Андреа Бочеллі. Кім вибрала силуетну весільну сукню від Givenchy вартістю 300 000 фунтів, яку спеціально для неї розробив Ріккардо Тіші.

Реклама
Весілля Кім Кардашян і Каньє Веста

За 6 років шлюбу стосунки в сім’ї Кардаш’ян-Вестів стали тільки міцнішими: пара регулярно відвідує світські заходи, бере участь у спільних фотосесіях, ходить на прогулянки разом з дітьми й підтримує одне одного у всіх починаннях. Так, Кім відвідує концерти чоловіка й тестує нові речі з лінії Yeezy. Сьогодні Vogue.ua з нагоди річниці весілля знакової голлівудської пари зібрав 25 кадрів, що ілюструють їхні стосунки.

<b>Ким+Канье</b>
Ким Кардашьян и Канье Уэст

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.