До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кім Кардаш'ян назвала ім'я новонародженого сина

11 травня стало відомо, що Кім Кардаш'ян і Каньє Вест вчетверте стали батьками. Сина їм народила сурогатна мати. Через тиждень телезірка поділилася у своєму Instagram ім'ям немовляти, якого назвали Псалм Вест.

До цього Кім розповідала в інтерв'ю, що найімовірніше вибере вірменське ім'я для малюка, щоб підкреслити сильний зв'язок зі своєю історичною батьківщиною, проте пара вирішила зупинитися на релігійному імені. Близькі до Кардаш'ян і Веста джерела пов'язують це з тим, що музикант зараз готується до відкриття власної церкви і з недавніх пір влаштовує постійні недільні служби.

Реклама

Нагадаємо, що у пари вже є троє дітей. Наймолодшу доньку Чикаго їм також народила сурогатна мати, а двох старших дітей – п'ятирічну Норт і трирічного Сейнта – вона виносила сама. Також Кардаш'ян недавно поділилася з шанувальниками, що новонароджений Псалм є просто копією крихітки Чикаго, а вся її велика сім'я просто в захваті від нього.

<b>КимРебенокПраздник</b>
Дети Ким Кардашьян

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.