До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-репортаж: як супермоделі проводять карантин

Карантин — не привід спати до обіду та байдикувати вдома щодня. Важливо використовувати цей час із користю: ​​прочитати цікаві книги зі складеного списку на рік, подбати про свою шкіру й тіло, навчитися готувати нові страви й просто насолоджуватися кожною хвилиною, проведеною зі своєю сім’єю. Знамениті моделі так і роблять. Ельза Госк, зокрема, проводить улюблені б’юті-ритуали з догляду за обличчям і ділиться секретами макіяжу зі своїми підписниками в stories, а Розі Гантінгтон-Вайтлі вчить свого сина готувати полунично-кавуновий сорбет і читає книги.

Ельза Госк

Карантин відкриває нові можливості для моделей. Так, Белла Хадід поділилася кадрами зі знімання для італійського Vogue, проведеного вдома за допомогою FaceTime, а Алессандра Амбросіо відсвяткувала свій день народження вдома в родинному колі. Vogue.ua показує що поробляють супермоделі на карантині.

Реклама

<b>супермодели на карантине</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.