До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Олена й Володимир Зеленські зустрілися з герцогами Кембриджськими

Сьогодні, 7 жовтня, Президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська прибули до Лондона з офіційним візитом. Пара зустрілася з Кейт Міддлтон і принцом Вільямом у Букінгемському палаці з дипломатичних причин. Про це стало відомо завдяки Instagram-акаунтам першої леді й Кенсінгтонського палацу. За традицією вся увага шанувальників була прикута до жіночих образів. Для зустрічі з герцогами Кембриджськими Олена вибрала елегантне білосніжне вбрання з колекції SIX, що складається зі спідниці довжини міді та блузи з довгими рукавами. Перша леді завершила діловий ансамбль за допомогою чорних лодочок і вишуканого ременя на талії.

Тим часом Кейт Міддлтон дотримала свого звичного стилю. Герцогиня Кембриджська вдягнула сукню одного зі своїх улюблених брендів — цього разу вона зробила ставку на жіночне плаття А-силуету насиченого синього відтінку Emilia Wickstead. Сукня до колін з довгими рукавами, V-подібним викотом і поясом на талії ідеально пасувала до офіційної зустрічі. Лаконічне вбрання Кейт доповнила нюдовими лодочками й ефектними прикрасами — намистом і каблучкою із сапфіром і діамантами, яка раніше належала принцесі Діані.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.