До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Кейт Міддлтон у квітчастій сукні Beulah London

У той час як багато які дизайнери мріють одягати Кейт Міддлтон у свої вбрання, герцогиня Кембриджська стримано ставиться до вибору нових суконь. У Кейт є свої фаворити серед брендів, як-от Emilia Wickstead, Jenny Packham, Catherine Walker і Beulah London. Попри статус, монарша особа не соромиться вдягати повторно свої улюблені сукні — від повсякденних образів до вечірнього вбрання для червоної доріжки. З 2011 року Кейт закохана в сукні Beulah London, відомі своїми гарними візерунками й жіночними силуетами.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон

15 вересня Кейт Міддлтон повторно вдягнула ще одну сукню Beulah London для офіційного візиту до знаменитої пекарні Beigel, яка працює в Лондоні з 1974 року. Метою цього візиту стала розмова з власниками пекарні про те, як пандемія вплинула на малий бізнес. Герцоги Кембриджські також зазирнули на кухню й спекли свої перші рогалики. На Кейт була елегантна червона сукня в дрібний квітастий принт сорочкового крою, карамельні лодочки Ralph Lauren і прикраси Patrick Mavro. До слова, у цій самій сукні герцогиня Кембриджська була в травні на ZOOM-конференції під час ізоляції.

Кейт Міддлтон у квітчастій сукні Beulah London
Кейт Міддлтон у квітчастій сукні Beulah London

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.