До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі рекламні кампанії іменинниці Белли Хадід

9 жовтня Беллі Хадід виповнюється 25 років. Американська топ-модель не так давно розпочала свій шлях, але вже встигла зібрати багатомільйонну армію фанатів, стати амбасадором модних Домів Dior і Bvlgari, а також взяти участь у шоу Victoria's Secret. Vogue.ua зібрав найвідоміші рекламні кампанії Белли.

Белла Хадід

Белла – молодша сестра Джіджі Хадід, яка теж стала моделлю. 2014 року вона уклала угоду з модельним агентством IMG Models. Беллу швидко помітили. За перший рік кар'єри Хадід-молодша встигла взяти участь у таких шоу, як Tom Ford, Desigual, Jeremy Scott, Tommy Hilfiger і Marc Jacobs у Нью-Йорку, Giles і Topshop на Лондонському тижні моди, пройти подіумом Мілана і прикрасити колекції Moschino, Philipp Plein і Bottega Veneta. Згодом з'явилися зйомки рекламної кампанії Balmain і дебют на щорічному шоу Chanel Métiers d'Art.

Реклама
Balmain осінь-зима 2015

Кар'єра Белли Хадід стрімко зростала, її фотографії прикрашали обкладинки Vogue, Elle і Harper's Bazaar, але справжня популярність прийшла після премії в номінації "Зірковий прорив": на модель підписалися понад 7 мільйонів осіб у Instagram-акаунті. 2016 року Белла Хадід знялася в рекламних кампаніях Calvin Klein і Givenchy разом з Іриною Шейк і Кейт Мосс, а також стала обличчям б'юті-лінії Christian Dior. Серйозним кроком було складання договору з Victoria's Secret і участь у показі бренду в Парижі у 2016 році – і в наступні роки теж.

Белла Хадід на шоу Victoria's Secret 2016

Все, що раніше для Белли здавалося недосяжним, стало реальністю: обкладинки найавторитетніших видань у світі моди, рекламні кампанії для Dior, DKNY, Max Mara, Nike, Versace. Крім того, 2017 року Белла Хадід стала послом Bvlgari й неодноразово представляла ювелірні прикраси римського ювелірного Дому. До того ж Хадід-молодша стала першою моделлю в історії журналу Vogue, що побила рекорд за кількістю обкладинок за один місяць: прикрасила одразу вісім вересневих видань культового глянцевого журналу у 2017 році. Ну хіба не мрія?

<b>Белла хадид 22</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.