До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 причин, за які ми любимо Анджеліну Джолі

Успішна акторка і режисер, філантроп і посол доброї волі ООН, мати шістьох дітей, а також модниця, Анджеліна Джолі 4 червня святкує свій день народження. Сьогодні цій багатогранній жінці виповнюється 44 роки. Vogue.ua вирішив зібрати 5 головних причин, за які ми любимо Анджеліну Джолі.

Анджеліна Джолі
Джолі-акторка

Для талановитої Джолі немає перешкод – вона може зіграти абсолютно будь-яку роль. Анджеліна з легкістю перевтілюється з безстрашної Лари Крофт у модель Джіу Марі Каранджі, що помирала від СНІДу, з російського спецагента в лиходійку Малефісенту з однойменної фантастичної стрічки. За свою кар'єру Джолі стала володаркою премії "Оскар", трьох премій "Золотий глобус" і двох "Премій Гільдії кіноакторів США".

Реклама

<b>джоли актриса</b>

Джолі-активістка

У акторки дуже добре серце. Після зйомок у фільмі "Лара Крофт – розкрадачка гробниць", які відбувалися в Камбоджі, Джолі почала займатися благодійністю і допомагати біженцям Камбоджі, а потім організувала гуманітарну і миротворчу діяльність у Кенії, Таїланді, Еквадорі, Судані та багатьох інших проблемних регіонах. Уже понад 18 років Джолі є послом доброї волі ООН і всіляко допомагає біженцям, забезпечує фінансову та моральну підтримку.

<b>джоли оон</b>

Джолі-мати

Багатодітна мати Анджеліна Джолі знаходить час на виховання шістьох дітей, народжених у різних куточках планети. Так, у великій сім'ї акторки троє синів – Меддокс Шива, Пакс Тьєн і Нокс Леон і три доньки – Захара Марлі, Шайло Нувель і Вів'єн Маршелін. Американська акторка безмежно любить всіх своїх дітей, хоча лише троє – Шайло, Нокс і Вів'єн – є біологічними дітьми Анджеліни і Бреда Пітта. Вона регулярно проводить з ними весь свій вільний час і намагається давати їм максимум батьківської уваги і турботи.

<b>дети Джоли</b>

Джолі-режисер

Окрім акторської діяльності Анджеліна Джолі встигла побувати і по інший бік екрану – виступила режисером п'яти фільмів. Першу стрічку "Місце в часі" показали 2007 року, вона має документальний характер. Потім 2011-го Джолі презентувала другу режисерську роботу – драму "В краю крові і меду", що оповідає про історію кохання сербського солдата і боснійської дівчини у час Боснійської війни. Потім була стрічка "Незламний", основана на реальних подіях, і масштабний проект "Біля моря". Завершила свою режисерську діяльність Джолі 2017 року. Вона зняла драму "Спочатку вони вбили мого батька", що оповідає про геноцид камбоджійського народу, організований режимом червоних кхмерів.

<b>джоли режиссер</b>

Джолі-модниця

З роками стиль Анджеліни Джолі зазнав неабияких змін. Американка змінила квітчасті блузи на класичні сорочки, байкерські косухи на мінімалістичні пальта, а рвані джинси і шкіряні штани на лаконічні моделі і спідниці-олівці стриманої колірної гами.

<b>джоли мода</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.