До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Картаті жакети — улюблена річ у гардеробі Каї Гербер

Невимушений стиль топмоделі Каї Гербер є джерелом натхнення для багатьох дизайнерів та еталоном краси для дівчат у всьому світі. Дочка супермоделі Сінді Кроуфорд у своєму гардеробі робить ставку на зрозумілі й позачасові поєднання. В основі її гардероба такі речі, як джинси, штани прямого крою, білі сорочки, чоловічі худі, кеди й кросівки. Модель майстерно завершує свої образи за допомогою жакетів, які найчастіше прикрашені картатим візерунком — від "гусячої лапки" до "принца Уельського".

Кая Гербер

Днями Кая Гербер з’явилася в Лос-Анджелесі знову в одному зі своїх улюблених картатих жакетів. Топмодель вибрала двобортний картатий блейзер маскулінного крою у візерунок "windowpane". Кая доповнила streetstyle-образ прямими блакитними джинсами, чорними шкіряними лоферами Celine і сумкою Celine Ava, яку Еді Сліман створив, надихнувшись її стилем. Vogue.ua зібрав найкращі виходи Каї Гербер у картатих жакетах.

Реклама

<b>Кайя Гербер жакеты в клетку</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.