До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як Кая Гербер копіює стиль Сінді Кроуфорд

Кай Гербер пішла стопами своєї матері, супермоделі Сінді Кроуфорд, і почала модельну кар'єру, в якій вже досягла чималих успіхів. Так, дівчина щорічно прикрашає рекламні кампанії відомих брендів, бере участь у масштабних шоу та надихає дизайнерів на створення нових образів. Більше того, останнім часом Кая почала переймати елементи стилю своєї матері кінця 1980-х початку – 1990-х років. У гардеробі юної Гербер левову частку займають жакети чоловічого крою, а недавно вона особливо полюбила вільні моделі прямого крою з чорної шкіри зразку 1990-х років, які носила Сінді в період розквіту своєї модельної кар'єри.

Кая Гербер і Сінді Кроуфорд, 2019

Своє 18-річчя Кая відсвяткувала в сексуальному вбранні з напів прозорого корсета з грубими ремінцями і шкіряної мініспідниці. Образ відсилав до провокаційної сукні Versace, яку Сінді одягнула на Video Music Awards 1992 року. Це, ймовірно, не останній збіг в образах між Гербер і Кроуфорд, але Vogue.ua зібрав найяскравіші і найбільше схожі образи мами і доньки з уже представлених.

Реклама

<b>Кайя Гербер стиль мамы</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.