До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Розі Гантінгтон-Вайтлі в Bottega Veneta

У вашому гардеробі напевне є кілька різновидів верхнього одягу, що ніколи не вийде з моди. Наприклад, шкіряна куртка-косуха, вовняне пальто і, звісно ж, класичний тренч. Безперечно, що такі легендарні бренди, як Burberry і Barbour, створюють тренчкоти десятиліттями, однак інколи хочеться трохи освіжити образ і вибрати менш популярний, але актуальний варіант. Трендсетерка Розі Гантінгтон-Вайтлі, вчора з’явилася в Нью-Йорку в сучасному шкіряному тренчі Bottega Veneta.

Рози Хантингтон-Уайтли стритстайл 2021Розі Гантінгтон-Вайтлі в Bottega Veneta

Замість тренча з вощеної бавовни або непромокального габардину Розі вбралася в тренч із жатої червоної шкіри, авторства Деніела Лі. Модниця доповнила свій образ білим плетеним клатчем і босоніжками з квадратним носком і витонченим ланцюжком. Шкіряні тренчі — одна з головних тенденцій сезону весна-літо 2021. Вони з’явилися в колекціях Balenciaga, Jil Sander і Burberry. Vogue.ua зібрав 5 шкіряних тренчів на весну, як у Розі Гантінгтон-Вайтлі.

Реклама

<b>тренч рози</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.