До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Ріанна в шкіряному жакеті Saint Laurent

Цього сезону Ріанна віддає перевагу монохромній колірній гамі, зокрема шоколадному відтінку. Вчора суперзірку помітили біля нью-йоркського ресторану, куди вона приїхала, щоб привітати свою маму, Моніку Бретуейт, з днем ​​народження. Ріанна вбралася в коричневий розкішний ансамбль, що складався зі шкіряного жакета Saint Laurent і напівпрозорих штанів Supriya Lele. З аксесуарів Рірі вибрала об’ємну сумку Fendi Zucca та золотий ланцюжок David Yurman — обидві речі співачка придбала у Vintage By Misty, що додало образу вінтажного шарму.

Ріанна

Природно, на цьому Ріанна не зупинилася. Зірка доповнила образ шкіряними рукавичками із заклепками в тон жакета. Її ноги прикрашали туфлі з ремінцем на щиколотці Attico Amber. Такі ж білого кольору Рірі взувала незліченну кількість разів за останні місяці. Бренд, який заснували стилістки Джорджія Тордіні і Гільда Амбросіо у 2016 році, любить багато хто зі знаменитостей, серед яких Гейлі Бібер і Дуа Ліпа.

Реклама
Ріанна

Vogue.ua. зібрав шкіряні жакети, як у Ріанни.

<b>жакеты Рианна</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.