До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Кейт Міддлтон вибирає класичний червоний колір

У Кейт Міддлтон нині дуже насичений графік. Кілька днів тому вона з’явилася на врочистій церемонії вручення екологічної премії Earthshot Prize, а вчора виступила з промовою на благодійному заході The Forward Trust, присвяченому розв’язанню проблем наркозалежних людей. З цієї нагоди герцогиня Кембриджська зробила ставку на класичний червоний колір. Кейт одягла светр з високим коміром Ralph Lauren і плісовану спідницю довжини міді Christopher Kane. Щоб врівноважити вогненно-червоний образ, Міддлтон вирішила додати коричневі аксесуари: туфлі-лодочки та шкіряну сумку одного зі своїх улюблених брендів DeMellier.

Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон явно стежить за модними трендами, позаяк поєднання коричневого й червоного в одному образі було однією з найпопулярніших колірних комбінацій в осінніх колекціях Max Mara, Ulla Johnson і Boss.

Реклама
Max Mara осінь-зима 2021/22
Ulla Johnson осінь-зима 2021/22

Герцогиня Кембриджська не вперше вибирає цей мікс осінніх відтінків. На одному з вересневих заходів вона з’явилася з тією ж сумкою і в тих самих туфлях у парі з червоним пальтом Eponine London. Запам’ятайте це модне поєднання і при нагоді спробуйте повторити. Коричневий — базовий колір, який може подружитися з будь-яким відтінком, і водночас це несподіваний вибір, порівнюючи з нюдовим і чорним.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.