До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі виходи вагітних знаменитостей на червоних доріжках

Знаменитості на власному прикладі показують, що гардероб для вагітних — це не тільки про безрозмірний одяг, спортивні штани, худі та компресійні шкарпетки. Так, Ріанна, перебуваючи при надії, неодноразово демонструвала екстравагантні повсякденні образи. Вона не соромилася з'являтися в топах, що оголюють округлий живіт, сукнях у білизняному стилі, модних джинсах із заниженою талією, комбінезонах, які щільно облягають фігуру, та мікроспідницях. Тим часом на червону доріжку в Каннах топмодель Адріана Ліма вийшла в чорній сукні Balmain з вирізом на животі, Анджеліна Джолі приміряла сукню у грецькому стилі, а Бейонсе виходила в яскраво-червоній сукні з лелітками, коли була вагітна близнюками.

Дженнифер Лоуренс у сукні Dior
Дженнифер Лоуренс у сукні Dior

Реклама

У наші дні немає жодних обмежень щодо дрескоду для вагітних, і це надихає носити те, що хочеться насправді. Vogue.ua зібрав найкращі виходи вагітних знаменитостей на червоних доріжках — від образу Джоді Тернер-Сміт, яка зчинила фурор на премії BAFTA-2020 у жовтій сукні Gucci, до обтислої сукні PeterDundas із блискітками, що вдягнула Бейонсе на церемонію "Ґреммі-2017".

<b>Найкрасивіші виходи вагітних знаменитостей на червоних доріжках</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.