До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як стилізувати великі груди: 5 модних ідей, натхнених образами Сальми Гаєк

2 вересня мексикансько-американська актриса, кінорежисерка й продюсерка Сальма Гаєк святкує 55-річчя. За свою акторську кар’єру Гаєк знялася в більш як 30 фільмах, а також стала першою мексиканкою, номінованою на премію "Оскар" за найкращу жіночу роль. Не менш цікаві для шанувальників і публічні виходи Гаєк, яка любить окреслювати фігуру й нерідко акцентує на грудях. У день народження актриси ми надихнулися найкращими образами Сальми Гаєк і зібрали п’ять модних ідей, як правильно вибирати одяг власницям великих грудей.

Мінімум деталей

Кричущі принти й візерунки варто залишити до кращих часів — базові відтінки й щонайменша кількість деталей ніколи не підведуть. У total black образі радимо пограти з аксесуарами й прикрасами: вибирайте великі ланцюги й сережки, надихнувшись виходами актриси.

Реклама
2019 рік
Декор

Не варто відмовлятися від блискучих каменів і розсипу леліток — у потрібній кількості й правильному місці вони здатні справити надзвичайний ефект. Маленька чорна сукня з асиметричною аплікацією в зоні грудей або сяйлива сукня на тонких бретельках, як у топів-галтерів, — вибір за вами.

2019 рік
2019 рік
Асиметрія

Асиметричні деталі — мабуть, один з найулюбленіших модних прийомів актриси. Головні зірки її гардероба — сукні на одне плече з легких струмливих тканин. Такий крій увиразнить елегантність і лаконічність всього образу.

2020 рік
2021 рік
Акцент

Рекомендуємо робити ставку на акуратні акценти. Наприклад, вибирайте сорочку в стилі мілітарі з нагрудними кишенями в тон або шовкову блузу з краваткою, поверх якої можна накинути однотонний жакет або пальто — готовий образ на щодень.

2020 рік
2018 рік
V-подібний викот

V-подібний викот допоможе не тільки збалансувати пропорції фігури, а й зробить лінію грудей візуально акуратнішою. Багато які вечірні сукні Гаєк мають саме такий невеликий викот, що привертає увагу, але не має надмірно зухвалого вигляду.

2019 рік
2019 рік

Читайте також

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.