До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як одягнутися на побачення: показує Ріанна

З моменту оголошення про свої стосунки Ріанна й A$AP Rocky рідко потрапляють в об’єктиви камер папараці разом. Однак минулої ночі закохану пару помітили на побаченні в Нью-Йорку, на якому вони продемонстрували свій парний стиль. Прихильниця вінтажу, Ріанна, вдягнула рожеву сукню з глибоким розрізом біля стегна авторства Джона Гальяно для шоу Christian Dior весна-літо 2002. Рірі додала до образу хутряну панаму Emma Brewin, босоніжки з тонкими ремінцями Tom Ford і сумку-багет Fendi в стилі ретро, ​​розшиту бісером. Завершальним елементом стала багатоярусна прикраса на шиї співачки.

Ріанна

Щоб не відставати від Ріанни, Ракім Маєрс вибрав кілька ключових речей із чоловічих колекцій осіннього сезону. Музикант одягнув бордову жилетку Raf Simons, що перегукувалася за колірною гамою з капелюхом і сукнею Рірі, шкіряні чорні штани й черевики Rick Owens, а також завершив образ об’ємним бомбером Alyx, який пізніше віддав своїй коханій. У результаті в пари вийшов стильний парний вихід для романтичного побачення.

Ріанна та A$AP Rocky

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.