До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ненудні костюми Крістен Стюарт

Напередодні виходу свого нового фільму "Ангели Чарлі", де акторка Крістен Стюарт зіграла одну з головних ролей, дівчина щотижня зустрічається з журналістами і демонструє цікаві образи. Так, 6 листопада Крістен з'явилася в Нью-Йорку в двох нових ансамблях. Зранку вона попрямувала на шоу Good Morning America, куди одягнула сірий брючний костюм Acne Studios з укороченого жакета і штанів з високою талією. Завершальними штрихами стали багатоярусні прикраси і атласний бра.

Крістен Стюарт в Acne Studios

Після запису на студії акторка вийшла на вулицю в абсолютно новому образі. Вона вбрала позачасовий синій твідовий костюм Chanel зі спідниці і жакета з великими функціональними кишенями. Крістен Стюарт завершила образ за допомогою укороченого бавовняного топа і грубих черевиків, які взула з високими білими шкарпетками.

Реклама
Крістен Стюарт в Chanel

Крістен Стюарт відома своєю любов'ю до брючних костюмів, найчастіше дівчині імпонують саме нестандартні рішення замість класичних моделей. Так, Стюарт робить ставку на широкі штани в парі з маскулінними або укороченими жакетами. Серед модних прийомів акторки – розстебнуті нижні ґудзики на жакетах, сміливі бра замість блузок або топів, грубі черевики замість туфель. Vogue.ua зібрав улюблені костюми Крістен Стюарт.

<b>костюмы Стюарт</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.