До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Yastreb Jewelry представили колекцію прикрас у колаборації з блогерками

Дизайнерка Олена Ястреб нещодавно представила аксесуари свого ювелірного бренду Yastreb Jewelry на паризькому Тижні моди, а тепер створила нову колекцію в співпраці з інфлюенсерками. Капсула присвячена реаліям сучасного світу, які поступово переносяться у віртуальну площину. До колекції ввійшли як срібні й золоті прикраси, так і латунні аксесуари з елементами самоцвітів, гравіюванням і кольоровою емаллю. Для створення колекції бренд звернувся до восьми блогерок, які працюють у різних галузях, і попросив створити прикраси, що уособлюватимуть їхній внутрішній світ і стиль життя. Інфлюенсерками стали Олімпія Вайтмусташ, Наташа Наффі, Кріс Соломаха, Віта Булана, Олена Костикова, Марія Дудар та інші. Vogue.ua поспілкувався з деякими з них про нову колекцію прикрас Yastreb Jewelry і дізнався всі подробиці.

Олімпія Вайтмусташ
Олімпія Вайтмусташ

Мені ще не доводилося вигадувати прикрас, тож поставилася до процесу дуже серйозно. Важливо було, щоб вони не перегукувалися з наявними на ринку й водночас були співзвучні бренду Yastreb, а найбільше — імпонували мені. Я осмислила свій стиль і придумала кілька прикрас, які поєднували б у собі якийсь глем і брутальність. Овальний каф — це літера О, перша літера мого імені. "Промінчик" — напевно, відгомін моєї фантазії. Він асоціюється в мене з променями світлої енергії, що пробиваються зсередини. Що стосується кафа "L'amour" — просто хотілося, щоб був якийсь напис на обличчі. Першим на думку спало слово "кохання" — куди ж без нього? Пізніше я запропонувала Олені зробити ці кафи кастомними, іменними. Тому незабаром заблищить на моїй щоці така ж сережка, тільки з написом Олімпія.

Реклама
Олімпія Вайтмусташ

Прикраси я ношу постійно. Саме правильно підібрані прикраси здатні оздобити навіть найбазовішу річ. Каф "L'amour" годиться на щодень, але буде доречним і до "вечірнього туалету". Каф "О" задасть тон вашому вечору, чи то похід у ресторан, чи то урочистий захід. "Промінчик" серед трьох найошатніший. Його можна носити на одне вухо або ж на обох водночас. У другому випадку створюється образ прекрасного ельфа. Всі прикраси універсальні для будь-якого стилю: однаково мають добрий вигляд і з вечірньою сукнею, і з мінімалістським чорним одягом.

Олімпія Вайтмусташ
Наташа Наффі

Мені дуже хотілося взяти участь у створенні жіночної прикраси. У підсумку вийшли срібні масивні сережки з перлами, що якраз і додають ніжності та вишуканості прикрасі. Ці сережки для мене — уособлення краси, енергії, стилю й жіночності. Я вклала в них частинку себе і вважаю, що вийшла повна гармонія. Прикраса — це передусім доповнення до образу. Воно яскраве, але не затьмарює справжньої краси. Всі жінки прекрасні. Про це ці сережки.

Наташа Наффі

Прикраси відіграють велику роль у моїх образах. Ось, наприклад, ці сережки — це такий ошатний casual, і вони гармонуватимуть майже з будь-яким образом. Навіть якщо на вас просто джинси й топ, або светр... наділи сережки й уже все не так банально. Це мій перший досвід у такій цікавій колаборації і я дуже втішена, що ми з дизайнеркою чудово порозумілися. Вийшло відразу так, як я уявляла.

Кріс Соломаха

Хотілося втілити в життя прикраси, які можна було б носити щодня, а також комбінувати із чимось особливим. За основу ми взяли малюнок на моїй руці — тату із зображенням ланцюга, яке й стала джерелом натхнення для прикрас. Для мене ці срібні підвіски й сережки з вкрапленнями бірюзової емалі означають міцність і силу з елементами своєрідної жіночності.

Кріс Соломаха

Вперше у мене з’явився досвід створення прикрас для ювелірного бренду і я, чесно, дуже задоволена результатом, адже охоче ношу ці прикраси й вони нагадують мені про мою суперсилу. Без перебільшень, прикраси відіграють одну з головних ролей у моєму житті. Я ношу їх щодня, бувають миті, коли я можу забути надіти свої улюблені ланцюжки, тоді навіть повертаюся додому за ними. Для мене підвіски й сережки з ланцюгами Yastreb — універсальні прикраси, які будуть доречними як до повсякденних образів, так і для романтичного побачення.

Віта Булана

Однієї прекрасної миті просто захотілося різноманітності. Я дуже люблю прикраси, але завжди віддаю перевагу стриманій класиці, і ось тепер з огляду на те, як все стрімко розвивається, зрозуміла, що хочеться пробувати щось нове у власному стилі, а прикраси — чудовий спосіб почати щось змінювати. Створюючи прикраси для Yastreb Jewelry, я думала про свободу й прояв індивідуальності. Каблучки з вишуканими срібними ланцюжками з цирконами уособлюють мій стиль і характер найкраще.

Віта Булана

Для мене це був перший досвід, але сподіваюся, що не останній, тому що з такою крутою командою хочеться співпрацювати довго. Ці прикраси спрямовані на те, щоб викликати у всіх захват, поліпшувати настрій і дарувати впевненість у собі. Особисто я щодня ношу прикраси, вони доповнюють мої образи, завжди роблять їх яскравішими й індивідуальнішими. Вважаю, що стриманіший класичний варіант можна носити вдень: на роботу, заняття, прогулянки, а прикраси з ланцюгом легко доповнять вечірні образи для побачень, зустрічей з подругами й гучних вечірок.

Олена Костикова

Мої подорожі країнами Азії та Латинської Америки стали вихідною точкою під час створення прикрас. В Аюттаї близько 6 років тому на правому передпліччі мені зробили два шаманські тату сак янт. Одне з них — Hah Thaeo, п’ять ліній або символічні сліди від кігтів тигрової лапи. Саме мантри цього сак янту ми вибрали для гравіювання сережок-кілець зі срібла з позолотою. Це особливий зв’язок виробу зі мною, моїм способом життя, мисленням і духовними принципами. Сережки — мінімалістична інтерпретація прикрас, які носили жінки кхмерської культури. Вони розписані гравіюванням з мантр мовою палі (давньою мовою північної Індії). Оскільки писемності в палі не було, то використовували літери кхмерського алфавіту. Кожен справжній сак янт унікальний своїми мантрами, їхнє значення не заведено розкривати. Ми використовували класичну версію, послання якої полягає в заклинанні на кохання, здоров’я, силу, багатство й красу.

Олена Костикова

Я дуже люблю прикраси. На повсякдень віддаю перевагу елегантному мінімалізму, а для виходів вибираю великі й разючі прикраси. Прикраси, як і одяг або тату, допомагають людям без слів зрозуміти, про що ти. Ці сережки досить універсальні. Кільця у вухах завжди були і є в тренді, а ці ще й стилізовані під прикраси стародавніх народів Азії. Мені подобається, що вони мають гарний вигляд як із сукнею, так і з джинсами, і не роблять свою власницю заручницею якогось конкретного стилю.

Олена Костикова

"Коли ти — творець у матеріальному світі, то звикаєш, що кожній фантазії можна надати форму, і будь-яка вигадка може стати реальним об’єктом зі своїм антуражем і фізичними параметрами. Для мене завжди було простіше висловлювати внутрішні емоції й переживання через створення ескізів. Хотілося побачити, як це вийде в людей з іншим характером і звичкою ділитися внутрішнім світом вербально" — розповідає дизайнерка Олена Ястреб. Більше знімків з нової колекції прикрас Yastreb Jewelry можна побачити в нашій галереї.

<b>yastreb jewerly</b>

Фото: Олексій Бутко

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.