До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue представляє новий номер: травень-червень 2021

Номер травень-червень Vogue UA — модний путівник про життя далі від мегаполісів, чи то на курортному узбережжі, чи в романтичній провінції.

На обкладинці: піжама з віскози, SLEEPER; спідниця з тюлю, MARNI

Сover story з Еді Кемпбелл знімалася в Англії, у сільській місцевості з мелодійною назвою Айвінґхо. Курортна фотосесія зроблена на середземноморському узбережжі — в іспанському Аліканте. Навіть аксесуарне знімання номера, що відбулося в Булонському лісі, не порушило атмосфери заміського усамітнення: паризький парк такий великий, що в ньому легко заблукати.

Реклама

До пари утікачам і новинки сезону. У тренді клаптеве шиття, традиційна вишивка й мереживо ручного плетіння, ніби створене пейзанками. Екстравагантні мюлі та слінгбеки якнайкраще пасуватимуть до ексцентричних чаювань на пленері. За межами мегаполіса стане в пригоді й сумка з рафії, міскантуса чи лайкової шкіри — ми якраз зібрали цікаві зразки.

На знудьгованих за морем чекає докладний гайдлайн сезону: від купальних костюмів різних фасонів, топів з натуральних мушель, суконь з піни кроше до колекції годинників, які не бояться ні бризок, ні піску, ні занурень на кораловому рифі.

Герої номера щирі у своїх розповідях про особисті ескапади. Племінниця принцеси Діани, леді Кітті Спенсер, освідчується в коханні Італії — і пояснює, чому так трепетно ставиться до цієї країни та своєї співпраці з Домом Dolce & Gabbana. Головний дизайнер Дому Saint Laurent Ентоні Ваккарелло спокушає публіку й улаштовує шоу серед пустелі. Фронтвумен групи The Hardkiss Юлія Саніна розповідає про новий альбом "Жива і не залізна", повну протилежність попередньому. А юна зірка українського спорту Ярослава Магучіх, готуючись у португальському Понта-да-П’єдаде до майбутньої Олімпіади, мріє про те, що буде потім.

Матеріали beauty-додатка вторують титульній темі номера — як повернутися до джерел, що живлять краще майбутнє: ми розповідаємо про найпопулярніші версії ручного масажу; співочі чаші, що гармонізують тіло й дух; інтуїтивне харчування й інші висхідні велнес-тренди року.

Поло з віскози, DSQUARED2; бавовняне бра, SPORTMAX; браслет-каф, жовте золото, HANNAH MARTIN

Над обкладинкою працювали:

Фото: HILL & AUBREY

Стиль: BOJANA KOZAREVIC

Зачіска: Alfie Sackett @LGA

Макіяж: Ciara O Shea @LGA

Асистенти фотографа: Ben Breading, Ellie Hemsley

Асистент стиліста: Emily Jones

Продюсер: Madeline Jensen @Farago Projects

Асистент продюсера: Jonny Faulkner

Модель: Edie Campbell @Viva London

Над б’юті-обкладинкою працювали:

Фото: LUIS MONTEIRO

Стиль: SAYURI BLOOM

Зачіска: Luke Pluckrose @The Only Agency

Макіяж: Marco Antonio

Продюсер: Gigi Smith @GLSPress

Диджитал: Phill. Модель: Julia Rosa

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.