До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всередині нового номера Vogue UA: березень 2019

Березневий випуск Vogue UA відкриває новий модний сезон. У цьому номері немає традиційної для глянцю шеренги моделей, що крокують по подіуму, і каталогу апетитно знятих речей. Шрифти стали менш декоративними, а аскетичний макет нагадує книжкову верстку.

Vogue UA, березень 2019

Речі з нових колекцій ми перемістили з декорацій модних показів у неймовірні локації: каньйони Каліфорнії, сюрреалістичний пейзаж Лансароте, архітектуру берлінського Баугауса з його бездоганними пропорціями і загублені в часі кафе і ломбарди Тель-Авіви. Незвичний контекст породжує нові смисли.

Реклама
Акторка Дарія ПолунінаФото: Łukasz Pukowiec, стиль: Adonis Kentros

Наднове модельного бізнесу ми вивчаємо у просторі "білого куба" – у стерильній білосніжній студії: без макіяжу і зрежисованих поз моделі нагадують учасників арт-геппенінгу. На зустріч з Гайдером Акерманном ми відправили не fashion-критика, а творця і естета масштабу самого дизайнера – співачку і акторку Лу Дуайон. Вдалася дуже особиста розмова, яка була б неможливою в форматі протокольного інтерв'ю. Нові обличчя Bottega Veneta, співачка і акторка Кая Уілкінс і модель Софі Коелла зняли самі себе на "мильницю" – і ось в портфоліо Vogue UA з'явилася зйомка без стиліста, професійного фотографа і б'юті-команди. Українська акторка Дарина Полуніна приміряла строгі речі з чоловічих колекцій, які лише підкреслили її крихкість й інопланетну красу. Сірий кардинал модної індустрії Сюзан Коллер відкрила для Vogue UA двері свого будинку і поділилася власним баченням стилю.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.