До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Театральна постанова: рекламна кампанія Vivienne Westwood весна-літо 2021

Для презентації весняно-літньої колекції Vivienne Westwood використали світлини, які Андреас Кронталер зробив на iPhone. На стилізованих, художніх знімках закарбована сама Вів’єн Вествуд і Андреас Кронталер, а також модель Віта Леандро і беззмінна муза дизайнерів Сара Стокбрідж.

"Я щотижня фотографую Вів’єн для серії Big Picture — її плану з порятунку світу: зупинити зміну клімату. Вів’єн подобається домашня і сімейна атмосфера фото, тому ми знімаємо вдома або в парку Clapham Common", — каже Кронталер.

Реклама
Vivienne Westwood весна-лето 2021

Для сезону весна-літо 2021 Андреас спростив концепцію знімання й зробив фото в студії з білими стінами, також до кампейну підготували відео. Вів’єн Вествуд глибоко захоплюється дао й поезією, тому на відео вона й музи бренду читають вірші.

Vivienne Westwood весна-лето 2021

Над образами Вів’єн і Андреас працювали з театральною візажисткою Ісамаєю Френч і стилісткою волосся Шіорі Такахасі, яка створила фантастичні перуки.

Вів’єн і Сара, вбираючись, розповідають історію про те, як вродливі жінки виражають себе. Вітаже зіграла роль ірландського барда — вона купила арфу й грала під час знімання.

<b>Vivienne Westwood весна-лето 2021</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.