До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вітер у волоссі: колекція Chanel Cruise 2021

Креативна директорка Дому Віржині Віар запрошує в уявну подорож Середземномор’ям

Директор відділу моди Vogue UA Веня Брикалін про нову круїзну колекцію Віржині Віар.

Chanel Cruise 2021Chanel Cruise 2021

Показ круїзної колекції Chanel наступного року керівництво Дому планувало провести на острові Капрі, середземноморській Мецці для американських і європейських глобтротерів. Через пандемію дефіле скасували, а свою нову роботу креативна директорка Дому Віржині Віар представила сьогодні онлайн. Але навіть в умовах світової кризи зраджувати первинний задум вона не стала.

Реклама

<b>Chanel Cruise 2021 1</b>
Chanel Cruise 2021 by Karim Sadli

Надихаючись історією міжнародного джетсету зразка 1960-х, Віар вирушила в уявну подорож Середземномор’ям — з портової бухти Капрі до узбережжя французької Рив’єри. У цю регату дизайнерка зібрала ідеальний гардероб за всіма канонами морських курортів. До полегшених версій класичних твідових костюмів додала шкіряні двійки (жакет + вільні шорти), грайливі сукні з рюшами, комфортні трикотажні комплекти й демократичні джинси кльош.

Chanel Cruise 2021Chanel Cruise 2021

Захопившись ідеєю приморського відпочинку, Віржині Віар дозволила собі бути дотепною й іронічною: суцільні монохромні купальники можна носити як повноцінні топи, а легкі твідові жакети того ж відтінку, яким на Капрі палають чагарники бугенвілії в розпал курортного сезону, дизайнерка пропонує вдягати поверх розшитих ліфів від бікіні.

<b>Chanel Cruise 2021 2</b>
Chanel Cruise 2021 by Karim Sadli

Офіційні фотоматеріали для запуску цієї колекції знімав фотограф Карім Садлі: муза Карла Лагерфельда, модель Міка Агранараз позує на тлі багряного призахідного неба над Капрі. Це знімання зробили в Парижі: епічні заходи — принт на фотошпалерах. Але той, хто хоч раз побував на Капрі, знає: точно такі краєвиди вечорами супроводжують пожильців готелів і вілл, розміщених на верхній частині острова, в Анакапрі. Про них же у своїй паризькій студії мріяла й Віржині Віар.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.