До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Виходить з друку новий номер Vogue Man UA — весна-літо 2021

Виходить з друку черговий номер Vogue Man UA — весна-літо 2021, присвячений новому поколінню фланерів

Юнаки, що начебто без діла й мети походжають вулицями мегаполісів, не просто фланують — приміряють життя й модні образи. Їм пасують і речі з дідусевої скрині, і пронизливо романтичне вбрання, подібне до шатів Маленького принца, і класичні блейзери із золотими ґудзиками — уніформа сильних, сміливих і успішних. У новому номері ми розповідаємо про ці й інші весняно-літні тренди чоловічої моди, надаємо увагу білизні, яку вибирають завзяті модники, представляємо взуттєві й аксесуарні новинки сезону.

Реклама

На обкладинці: піджак і штани зі шкіри, все — GMBH; бавовняна сорочка, шовкова краватка, все — PRADA; годинник, сталь, годинник, жовте золото, все — CARTIER; шкіряні рукавички, власність стиліста

Герої цього номера — творчі особистості, які поєднують непоєднуване й уможливлюють неможливе. Успішний художник Юрій Сивирин міркує про категорію часу та зв’язки між актуальним мистецтвом і живописом старих майстрів. Чемпіон Європи й рекордсмен, плавець Михайло Романчук, ділиться планами на прийдешню Олімпіаду й розкриває подробиці підготування до неї. Архітектор люксу Пітер Марино представляє свою роботу — один із найпрекрасніших будинків Америки, реновований історичний дім у Сан-Франциско. А всесвітньо відомий fashion-фотограф Норман Джин Рой, що змінив гламурний фах на ремесло пекаря, розповідає все до крихти про те, як обернути життя на захопливу пригоду. Доповнює гастротему матеріал про мистецтво фудпейрингу, що здобуває дедалі більше прихильників.

Над обкладинкою працювали:

Фото: PIERRE-ANGE CARLOTTI.

Стиль: MARC GOEHRING.
Грумінг: Yoann Fernandez @ArtList.

Продюсер: Roland Parrot @Kitten.

Асистенти фотографа: Aline Blocman, Nominoel Queinnec.

Асистент стиліста: Cleo Lacroix.

Асистент продюсера: Emannuel @Kitten.

Кастинг: Max Märzinger для JL Casting.

Модель: Luka Isaac

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.