До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українські дизайнери взяли участь у Vienna Fashion Week

Українські дизайнери продовжують активний закордонний розвиток. Комбінезон Ельвіри Гасанової одягнула Джіджі Хадід, бренд Chakshyn з новою колекцією їде в Мілан, а Олена Буреніна відкрила 10-ту ювілейну MQ Vienna Fashion Week. Також в австрійську столицю приїхала дизайнер зі Львова Катерина Муха, креативний директор бренду Oksana Mukha.

Elena Burenina на Vienna Fashion Week

Буреніна показала у Відні колекцію сезону весна-літо 2019, присвячену красі морського світу. "Цією колекцією я хотіла звернути увагу людей на проблему забруднення світового океану та заодно продемонструвати всю красу, яка ховається за товщею води", – розповідала дизайнер після показу в Києві.

Реклама
Elena Burenina весна-літо 2019
Elena Burenina весна-літо 2019
Elena Burenina весна-літо 2019

Катерина Муха привезла до Відня колекцію вечірніх суконь – візитну картку її бренду. З шовку, оксамиту і мережива, посипані лелітками і прикрашені складною вишивкою львів'янка пропонує своїм клієнткам вбрання на будь-який смак, за якими в Oksana Mukha приходять вже більше 20 років.

Oksana Mukha весна-літо 2019
Oksana Mukha весна-літо 2019
Oksana Mukha весна-літо 2019

Ініціатором участі українських дизайнерів стало Посольство Австрії в Україні. Про участь у Vienna Fashion Week Олена Буреніна розповідає: "Все минуло ідеально всі спрацювали як годинник, а енергетика за лаштунками просто зашкалювала. Окремо хочеться сказати про організацію процесу кожен намагався докласти максимум зусиль, щоб допомогти нам. Посольство допомогло нам з транспортуванням колекції до Відня, а українці в Австрії відгукнулися і допомогли як волонтери. Хочу сказати всім велике спасибі!".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.