До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тільда Свінтон — зірка листопадового номера Vogue UA

Рідкісна удача — ексклюзивно залучити знаменитість такого рівня. Удвічі рідкісніша — коли по той бік об’єктива опиняється Антон Корбейн, фотограф і режисер, у доробку якого історичні фото, десятки кліпів, шість фільмів і спеціальний приз Каннського кінофестивалю.

На обкладинці: оксамитова сукня, розшита кристалами й бісером, CHANEL HAUTE COUTURE; сережка, жовте золото, берили, CHANEL HIGH JEWELRY

Напередодні старту нового сезону серіалу "Корона" ми представляємо юну актрису Емму Коррін, яка зіграла леді Ді. Дивовижна схожість з принцесою Вельською й щира розповідь про зусилля, які нікому не відома дебютантка доклала до ролі своєї мрії, дають усі підстави вважати, що після першої ж серії Емма прокинеться знаменитою.

Реклама

Незадовго перед виходом цього номера відбулася ще одна прем’єра — трансляція моновистави Ізабелли Росселліні Sex & Consequences просто з її ферми на Лонг-Айленді, де вона мешкає разом із собаками, курми, свиньми та бджолами. Що спонукало знамениту актрису відмовитися від нью-йоркського лофту на користь сільського будинку?

Digital-обкладинка, листопад 2020

Гучні новини має й український фотодует Synchrodogs: митці продемонстрували свій погляд на Карпати у новій книзі Louis Vuitton із серії Fashion Eye. А зірка вітчизняного репу alyona alyona заснувала власний хіп-хоп лейбл, планує запуск реп-шоу і вихід нового альбому в наступному році. Вона вперше на шпальтах Vogue UA — та не лише: профайл alyona alyona відкриває колекційну фотокнигу Ukrainian Women In Vogue, яку ми найближчим часом представимо.

Digital-обкладинка, листопад 2020

Модні прем’єри також не лишилися поза увагою. Осінній гардероб наче створений для того, щоб додати комфорту в не найласкавіші до людства часи: ніжні кашемірові сукні, затишні об’ємні парки й пальта, м’які сумки, які так і хочеться пригорнути до себе. Втім, прихильниці нестандартних рішень також мають вибір: у моді парфуми із чоловічим характером, прикраси, що подібні до обладунків, та актуальна стрижка малет — у глем-рок-версії.

Фото: Anton Corbijn @2b Management.

Стиль: Jerry Stafford @CLM.

Зачіски: Odile Gilbert @Atelier 68.

Макіяж: Karim Rahman @Bryant Artists.

Манікюр: Virginie Mataja @Airport Agency.

Продюсер: Margaux Huguet @2b Management.

Асистенти фотографа: Anja Grabert, Stan Rey-Grange.

Асистент стиліста: Chloé Séramis.

Асистент перукаря: Hugo Raiah.

Асистент візажиста: Lauren Bos.

Асистент продюсера: William Halbers

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.