До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зв’язок поколінь: нова екоколекція Atelier Handmade

22 квітня в усьому світі святкують День Землі, якому свою нову колекцію з органічного льону присвятив український sustainable-бренд Atelier Handmade. "Ми й далі наполягаємо на тому, що одяг для відпочинку може бути не тільки гарним, а й нешкідливим для довкілля, — розповідає дизайнерка марки Анастасія Єршова. — Уже кілька сезонів поспіль ми активно працюємо з цим екологічним матеріалом, постійно розширюючи лляну лінійку".

Atelier Handmade

Цієї весни Анастасія Єршова фокусується на образах, які пасуватимуть дівчині на найрізніших етапах її життя. "Минулого року я майже повністю відмовилася від купівлі нового одягу, — розповідає дизайнерка. — І навіть під час вагітності змогла знайти в гардеробі речі, які згодилися незалежно від постійно мінливих форм. Саме тоді в мене виникла ідея створити resort-колекцію, яка пасуватиме абсолютно всім дівчатам, незалежно від їхньої фігури чи зросту". Основою колекції стали лляні легкі сарафани до підлоги, вільні штани, які можна носити як з об’ємними сорочками, так і звабливими топами, та комбінезони. Колірна гама підтримує розслаблений настрій Atelier Handmade — до класичних білого й чорного відтінків цього сезону додалися м’який індиго та ніжний фламінго.

Реклама
Atelier Handmade
Atelier Handmade
Atelier Handmade
Atelier Handmade

Також цією колекцією бренд закликає всіх замислитися над тим, якою ми залишимо планету нашим дітям, яких вже потрібно привчати до відповідального споживання та дбайливого ставлення до природних ресурсів. Цей зв’язок поколінь Atelier Handmade підкреслюють запуском дитячої лінійки, що повторює не тільки впізнавані ознаки дорослих образів, а й поділяє ключові цінності марки.

Atelier Handmade
Atelier Handmade
Atelier Handmade

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.