До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ремесла Апулії: колекція Dior Cruise 2021

Колекція Dior Cruise 2021 стала справжнім святом традиційних мистецтв і ремесел Апулії й підкреслила переваги цих неоціненних навичок. Дім Dior активно підтримує цю плюралістичну й нескінченно цінну культуру, від мистецтва плетіння до сліпуче освітленої архітектури Luminarie, від істотної ролі танцю до сили ритуальної музики, віддаючи данину поваги природі й унікальним ландшафтам регіону, оскільки ця земля завжди була близька серцю Марії Грації К’юрі.

Christian Dior Resort 2021
Christian Dior Resort 2021

Ця колекція — колективний твір, що прославляє пам’ять, цінності, культуру й майбутнє виняткової майстерності італійського регіону. Шляхетні тканини від Le Costantine Foundation використали для пошиття серії курток. Услід за культовою сукнею Miss Dior з вишивкою у вигляді квітів художник П’єтро Руффо представляє поле, засіяне колоссям пшениці, що подібне до літнього пейзажу. Оповідь про неприручену природу перенесено на довгі, легкі бавовняні сукні, сорочки й шорти.

Реклама
Christian Dior Resort 2021
Christian Dior Resort 2021

Марія Грація К’юрі також хотіла віддати належне Luminarie, які збільшують і сублімують громадські площі й пам’ятники своєю світною архітектурою. Це ремесло дало життя образному мотиву на різнокольорових шарфах і згадується в ажурних і вишитих прикрасах.

Christian Dior Resort 2021
Christian Dior Resort 2021

Колекція з 90 образів стерла відмітності між скромним і високим. Сукні-сарафани, спідниці з торочками й светри ручного в’язання, моделі в хустках і чоботях — все це окреслює бачення креативної директорки Dior стосовно призначення її одягу. "Мода має бути зручною — це частина моєї ДНК", — сказала К’юрі, вказавши на той факт, що вона виросла в простих, драпірованих греко-римських пеплосах, яким "абсолютно чужа" строга конструкція, що стала міцним підписом месьє Діора. Вона подолала цей розрив, додавши корсети з натуральної шкіри ручної роботи до багатьох своїх прозоріших, неструктурованих суконь.

Переглянути всю колекцію Dior Cruise 2021.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.