До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прощальна колекція Крістофера Бейлі для Burberry

Все коли-небудь закінчується. Закінчилася і епоха Крістофера Бейлі в Burberry, де він провів 17 яскравих та успішних років. Але пішов британець по-справжньому красиво, заодно нагадавши всім присутнім про вічну цінність – право бути собою. Останню колекцію Бейлі присвятив ЛГБТ-молоді по всьому світу, розфарбувавши фірмову клітку Burberry, і не лише її, в райдужне забарвлення.

Burberry осінь-зима 2018/2019

Реклама

"Зараз найкращий час, аби сказати: ми різні, і в цьому полягає наша сила і творчий потенціал", – розповів за лаштунками шоу Бейлі. Він зробив райдугу головним акцентом – і на білосніжній спідниці в підлогу, в якій відкрила історичний показ Адво Абоа, і на класичних тренчах-накидках із шерсті.

Адво Абоа перед шоу Burberry осінь-зима 2018/2019
Burberry осінь-зима 2018/2019

Природно, що без ДНК Burberry неможливо було б уявити це шоу. Дизайнер активно застосував класичні британські техніки, наприклад, в'язку, та інтерпретував її по-своєму. В одному з образів, – в парі з напівпрозорим сарафаном, прикрашеним квітковою аплікацією, об'ємний светр мав вигляд сітки. Також на подіумі знайшлося місце для декількох видів клітинки, об'ємних дублянок і тренчу. Всьому, за що Burberry обожнюють тисячі шанувальників по всьому світу.

Burberry осінь-зима 2018/2019
Burberry осінь-зима 2018/2019
Burberry осінь-зима 2018/2019
Burberry осінь-зима 2018/2019

Закрила шоу давня подруга і муза бренду – Кара Делевінь. У райдужному кейпі до підлоги зі штучного хутра і в шелестливій при ходьбі спідниці вона виглядала, як символ свободи і надії для всіх і кожного.

Кара Делевінь у фіналі шоу Burberry осінь-зима 2018/2019

Подивитися всю колекцію.

Читайте також:

Сиенна Миллер, Челси Клинтон и другие гости показа Burberry

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.