До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Притулок мрій: Anton Belinskiy Menswear осінь-зима 2019/20

Anton Belinskiy представив прев'ю чоловічої колекції сезону осінь-зима 2019/20. Фотографом лукбука працював Нікіта Середа, а стилістом – Настя Гутник.

"Наша нова чоловіча колекція про юнацтво і дитинство, романтику і мрії. Про теплі дитячі спогади, ким ми були, і ким ми хотіли стати. Переломний момент є в кожному періоді нашого життя, це частина етапу дорослішання і становлення особистості. Ця історія про молодість духу попереднього і нинішнього покоління", – розповів Бєлінський.

Реклама

Нова колекція створена відповідно до традицій бренду: дизайнер активно поєднує контрастні фактури і підносить герметичний архітектурний крій, але ще дуже точно втілює у життя свої головні ідеї. Так, блакитно-сині пуховики і жилети, разом з рожевими кордовими брюками – і справді нагадують про невинне дитинство. А ретрофутуристичні шкіряні рукавички, яскраві смугасті трикотажні топи та полівінілові костюми – яскраве втілення юнацької неприборканої сміливості і зухвалості.

<b>Белинский 19/20</b>

Фото: Nikita Sereda

Стиль: Anastasiia Gutnyk

Макіяж: Yulya Zalesskaya

Арт-директор: Yana Yurevych

Моделі: Cat-b agency

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.