До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Колаборація художниці Влади Ралко і бренду OCHI

Художниця Влада Ралко створила принти для нової весняно-літньої колекції українського бренду верхнього одягу OCHI, який зовсім скоро буде представлений на одному з найбільших онлайн-майданчиків – Net-A-Porter. Дизайнер марки Яна Кузнєцова залучила до співпраці Ралко, яка створила три картини, які і використали в колекції як принти.

OCHI весна-літо 2019

Кожна з робіт отримала своє місце в новій колекції OCHI. Так, перша картина "Рука і Троянда" захована від сторонніх очей і розташована на внутрішній стороні піджака і на внутрішній частині кашемірового пальта. Інші дві роботи, "Особисті речі" і "Цвітіння", прикрасили своїми малюнками ніжні хустинки, шалі і твілі. За задумом дизайнера, верхній одяг є своєрідним захистом від зовнішнього світу, саме тому картини художниці розташовані ближче до серця.

Реклама
OCHI весна-літо 2019
OCHI весна-літо 2019
OCHI весна-літо 2019

"Влада Ралко – унікальний художник, роботи якої зачаровують і не залишають мене байдужою. Чуттєвість і, в той же час, сила наповнюють кожну її роботу. Знайомство з творчістю Влади було пострілом в серце і любов'ю з першого погляду. Я була безмежно щаслива можливості співпрацювати з нею, це неймовірна вдача", – коментує колаборацію Яна Кузнєцова.

Картина художниці Влади Ралко "Цвітіння"
Картина художниці Влади Ралко "Особисті речі"
Картина художниці Влади Ралко "Рука і Троянда"

Переглянути всю колекцію OCHI весна-літо 2019.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.