До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чоловічому стилі: нова колекція Victoria Beckham весна-літо 2022

Вікторія Бекхем у новому сезоні вирішила обійтися без шоу, натомість представила лукбук колекції весна-літо 2022. У роздумах про новий сезон дизайнерці спало на думку досить еклектичне поєднання вбрання добре вдягнених чоловіків. Вікторія надихалася образами Леонардо Ді Капріо у лляному одязі, виходами Рея Ліотта в розстебнутій сорочці у фільмі "Славні хлопці" і, звісно ж, стилем Девіда Бекхема.

Victoria Beckham весна-літо 2022

"Вільні сорочки із шамбре дуже до вподоби Девідові. Він носить їх з просторими штанами й гарним поясом. Що стосується свого стилю, то Девід завжди докладає зусиль. Коли ми відпочиваємо в Європі, у нього завжди дуже зібрані образи, які я хочу носити також. Тому це наша спільна валіза", — розповідає Вікторія.

Реклама
Victoria Beckham весна-літо 2022

Свою колекцію Victoria Beckham весна-літо 2022 дизайнерка створила на основі ідеї парного гардероба. Взявши кілька знакових речей із чоловічого гардероба, Вікторія поєднала їх лаконічним кроєм, струмливими тканинами, складними відтінками й жіночними деталями. "Маскулінна сорочка, запозичена з гардероба партнера, яку можна накинути поверх купальника або сукні-комбінації, приталені жакети, заправлені у виготовлені на індивідуальне замовлення штани, — мені сподобалася ідея парного гардероба вихідного дня", — каже Вікторія Бекхем.

Victoria Beckham весна-літо 2022
Victoria Beckham весна-літо 2022
Victoria Beckham весна-літо 2022

У колекції великої уваги надано фірмовому крою з напуском і складним тканинам. Вікторія показала великий вибір об’ємних картатих пальт, сукні зі спортивними стрічками, що спадають по спині, силуетні образи на тонких бретельках, вільні брючні костюми, трикотажні футболки поло, заправлені в спідниці з металічним блиском і вбрання зі скульптурними вирізами, просочені спогадами про купальники.

Victoria Beckham весна-літо 2022
Victoria Beckham весна-літо 2022
Victoria Beckham весна-літо 2022

Колірна палітра колекції складається зі складних кольорів. Дизайнерка використала мідний і синій металік для спідниць із заходом, відтінок кукурудзяного борошна для суконь і тренчів, холодну м’яту для брючних костюмів і пальт, тоді як яскраво-оранжевий з’явився як принт на довгій струмливій білій сукні, а зелений прикрасив об’ємну шовкову сорочку й спідницю довжини максі. Всю колекцію Victoria Beckham весна-літо 2022 дивіться тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.