До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сила бажання: нова колекція Stella McCartney осінь-зима 2021/222

"Час уставати й сяяти", — каже дизайнерка Стелла Маккартні, колекція якої осінь-зима 2021/2022 являє собою вибух насичених кольорів, блиску й перебільшених пропорцій, призначених для повсякденного життя. Традиційні для бренду землисті тони, ніжно-рожеві й бісквітні відтінки цього разу поступилися гучній і гордій палітрі. Серед головних відтінків колекції — блискуча бірюза, що з’явилися у вигляді високих ботфортів-панчіх, трав’янистий зелений колір, що прикрасив сукні-трапеції, синій електрик у вигляді штанів кльош, запаморочливі оптичні візерунки на об’ємних трикотажних виробах і картатий візерунок гусяча лапка на маскулінних жакетах.

Stella McCartney

Колекція Stella McCartney осінь-зима 2021/22 заснована на букві D (яка означає бажання) з маніфесту цінностей бренду. Це документ від А до Я, у якому докладно розкривається значення всіх термінів, від А — відповідальність до Я — нульові відходи. Зваживши на загальне потужне бажання нарешті вдягнутися гарно і вийти у світ, Маккартні представила колекцію оновлених гітів у стилі гранж-глем зі спортивним ухилом. "Це час бути вибуховим і не вибачатися за те, хто ви є, що ви любите і що носите. Це колекція, народжена бажанням почуватися живим, справжнім і сміливим. Вона сповнена енергії, яку я хотіла передати", — сказала дизайнерка й додала, що хотіла б годинами танцювати в клубі в цих блискучих черевиках і яскравих сукнях.

Реклама
Stella McCartney
Stella McCartney
Stella McCartney

Не менш важливо вирізнити 77% екологічно чистих матеріалів, новітніх технологій вторинного перероблення й веганських технологій, які ввійшли до нової колекції. Дизайнерка показала бірюзовий комбінезон, усипаний сотнями блискучих екологічних леліток, що навіває думки про екзотичні моря, тоді як сукні-міді зі зборками й високим коміром огортали моделей, як яскраві фантики від цукерок. Штани з поліуретанової штучної шкіри розширювалися від колін у стилі фламенко, поверхня худі відсилала до попкорну, а чоботи, подібні до ефектних панчіх з вбудованими підборами, частково були зроблені з біоматеріалів. Ці стилістичні прийоми були втішним віянням моди й поверненням до сміливості, юнацької енергії та дотепності, які передусім і привели Маккартні до модної слави багато років тому.

Stella McCartney
Stella McCartney
Stella McCartney

"Молодості властива сміливість і новизна. З віком ти почуваєшся менш розкутим. Цей бренд такий молодий у багатьох аспектах — у його системах переконань, у тому, що ми ні до чого не приходимо традиційним способом, — і я хочу, щоб дух того, що я роблю, також виявився в моді", — сказала Маккартні.

Всю колекцію Stella McCartney осінь-зима 2021/222 можна переглянути тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.