До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Парижі: Issey Miyake, Yohji Yamamoto і Junya Watanabe

Паризький тиждень моди є домом для багатьох японських дизайнерів. У цьому огляді розповідаємо, що представили головні з них: Issey Miyake, Yohji Yamamoto і Junya Watanabe.

Issey Miyake

Issey Miyake представили цілісну, веселу і практичну колекцію, в якій було дуже багато фактур, форм і настроїв: від темно-рожевого пальта з шматочками тканини, що розтікаються від коміра, до суконь з кольоровими клаптевими мотивами і хвилястими лініями.

Реклама
Issey Miyake осінь-зима 2019/2020
Issey Miyake осінь-зима 2019/2020

Issey Miyake – головний представник концептуальної моди. Бренд відомий як прихильник інноваційного та одночасно функціонального дизайну, що застосовує нові технології. Найбільше це помітно у використанні тканин. У новому сезоні креативний директор модного Будинку Йошиюкі Міямае використовував текстури, зроблені з нового матеріалу з полімерним принтом, з безліччю відтінків з ефектом "мерехтіння". Традиційно у лінії використана Dough Dough, фірмова скульптурна тканина Будинку, яка легко модулюється у всілякі форми.

Issey Miyake осінь-зима 2019/2020

Переглянути всю колекцію Issey Miyake осінь-зима 2019/2020.

Yohji Yamamnoto

У час, коли безліч колекцій сьогодні присвячені саме продажу одягу, Йоджі Ямамото продовжує присвячувати свої покази продажу фантазії. Він просто показує те, що робить – і це купують. Нова колекція Yohji Yamamoto стала дослідженням красивої абстракції, драпірованої з турботою про моду, з завитками, величезними кишенями, акцентами на плечах і варіаціями оборок. Як завжди Ямамото продемонстрував, наскільки легко шари тканини в багатьох його образах можна переміщати і адаптувати за бажанням.

Yohji Yamamoto осінь-зима 2019/2020
Yohji Yamamoto осінь-зима 2019/2020

Вільні нитки, дитячий ручний розпис, барвисті вишивки і грубі білі шви, які прикрашали його палітру довгих, струнких чорних пальт, спідниць і суконь – для дизайнера, який постійно досліджує тему спокушання, це був відповідний фінал для ще однієї похмуро-поетичної збірки Ямамото.

Yohji Yamamoto осінь-зима 2019/2020

Переглянути всю колекцію Yohji Yamamoto осінь-зима 2019/2020.

Junya Watanabe
Junya Watanabe осінь-зима 2019/2020

Колекція Junya Watanabe нагадувала величезний колаж, який з'єднував одну частину утилітарного одягу з іншою. У новій лінії в якійсь мірі були представлені іронічні речі, закодовані в розколоті квіткові принти, які були зібрані як клаптики у стилі гранж і одягнені на джинси або з шипованими байкерськими черевиками, або з химерними срібними замшевими чобітьми в західному стилі зі шкіряним оздобленням. Незважаючи на дику суміш всього (від фактур до форм) колекція Junya Watanabe сповнена зручного і практичного одягу, який володіє рідкісною властивою йому якістю – в ньому немає нічого складного.

Junya Watanabe осінь-зима 2019/2020
Junya Watanabe осінь-зима 2019/2020

Переглянути всю колекцію Junya Watanabe осінь-зима 2019/2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.