До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нічого приховувати: Alexandre Vauthier Couture осінь-зима 2017/2018

Колекції Alexandre Vauthier вважаються одними з найбільш провокаційних на Тижні високої моди в Парижі. З сезону в сезон француз Олександр Вотьє не боїться демонструвати максимум оголеного тіла і його нова колекція не стала винятком.

У високій колекції сезону осінь-зима 2017/2018 Вотьє надихався зухвалістю 1980-х. Міні-сукні з блискучого люрексу з декором на плечах, напівпрозорі комбінезони та смокінги, вдягнені на оголене тіло, мали спокусливий та сексуальний вигляд, що було доволі очікувано.

Реклама

Головною зіркою вечора стала подруга Вотьє Белла Хадід. У відвертих вбраннях бренду модель вже неодноразово ставала зіркою червоних доріжок і тепер приїхала до Парижу, щоби підтримати улюбленого дизайнера. Хадід відкрила шоу Alexandre Vauthier у повністю прозорому топі, а до кінця показу вийшла на подіум в іскристій сукні з глибоким декольте й високим розрізом. "Їй уже точно нічого приховувати", – осудливо відзначили деякі прихильники моделі у соцмережах, але подібний пуританізм аніскілечки не повпливав на популярність фото з показу. Сама Хадід подякувала Вотьє за неймовірне шоу, й імовірно, що зовсім скоро вона приміряє один з образів у житті.

Усю колекцію можна переглянути в розділі ПОКАЗИ.

Читайте також:

Крижаний палац: Armani Prive осінь-зима 2017/2018

Під Ейфелевою вежею: Chanel Couture осінь-зима 2017/2018

Золотой запас: Ralph & Russo Couture осень-зима 2017/18

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.