До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дискотека 70-х: нова колекція Michael Kors осінь-зима 2019/20

Свою нову осінньо-зимову колекцію американський дизайнер Майкл Корс присвятив безтурботним 1970-м рокам. З ностальгією за галасливими і гламурними вечірками у легендарному клубі Studio 54, Корс переноситься крізь роки і втілює в життя естетику того часу. У підсумку, на подіумі пір'я, штучне хутро та лелітки змішалися з штанними костюмами, трикотажними сукнями і лаконічними пальтами.

Michael Kors осінь-зима 2019/20

"У Studio 54 всі говорили тільки про секс, наркотики і рок-н-рол, але найбільше клуб вражав тим, наскільки різних можна було зустріти там людей: від Нен Кемпнер до простого хлопця з вулиці", – розповідає Корс. Так і в новій колекції дизайнера можна знайти одяг на будь-який смак. На подіумі сірі лаконічні пальта з шевроновим візерунком сусідили з об'ємними шубами зі штучного хутра, асиметричні квіткові сукні у дусі вестерна знайшли собі пару у вигляді кольорових боа, а на штанні костюми-трійки замінювали зухвалі міні, розшиті лелітками і декоровані бахромою.

Реклама
Michael Kors осінь-зима 2019/20
Michael Kors осінь-зима 2019/20
Michael Kors осінь-зима 2019/20

Майкл Корс продемонстрував, що мода – циклічна. Тепер культовий одяг, який раніше носили Енді Воргол і Лайза Мінеллі, сьогодні одягають Кайя Гербер і Джіджі Хадід. З думками про часи першого піднесення і популярності, Корс прикрасив логотипом клубу Studio 54 блискучу сукню, а також повністю розшив пуховик-ковдру.

Michael Kors осінь-зима 2019/20
Michael Kors осінь-зима 2019/20

На подіумі головна роль належала блискучим фактурам і святковим вбранням: срібні смокінги, сукні, прикрашені тисячами леліток, і які апелювали до образу мерехтливої диско-кулі, туфлі на платформі і чоботи в блискітках. Справжня дискотека 70-х продовжилася і в чоловічих образах: леопардові блискучі смокінги, сорочки з логотипом легендарного клубу, ефектні дублянки, рясно прикрашені хутром, довгі шарфи і кольорові окуляри – зробили тріумфальним цей показ.

Michael Kors осінь-зима 2019/20
Michael Kors осінь-зима 2019/20
Michael Kors осінь-зима 2019/20

Шоу минуло під звуки Copacabana у виконанні Баррі Манілоу, а заключним акордом стала поява Патті Гансен. Легендарна модель 70-х років закрила показ Michael Kors у костюмі зі штанами відтінку бронзи.

Патті Гансен

Переглянути всю колекцію Michael Kors осінь-зима 2019/2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.