До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

#MyIntimateMood: яка зухвалість!

Vogue.ua спільно з маркою Intimissimi і модним ілюстратором @melle_jolie продовжує спецпроект #MyIntimateMood, в якому нагадує: життя –прекрасне, гарний настрій – заразливий, а ділитися ним – справа першорядної важливості.

"Я сьогодні така зухвала. Була б "манту" – намочила б". Деякі люди такими народилися: йти проти системи, бунтувати, викладати в мережу необроблені селфі, смикати за хвіст сплячих тигрів і мочити "манту" – їх природа. Але зухвалість часом находить навіть на тихоней. Часто – з духу протиріччя, коли набридає долати обставини і бути хорошою для всіх. Ще частіше – після келиха Апероль Шприц. А іноді – просто тому, що в повітрі запахло весною. І начебто нічого не сталося, але ти вже знаєш, що день вдався, що пробок не буде, що потрібні зустрічі минуть за ідеальним сценарієм, що весь світ сьогодні – до твоїх ніг.

Реклама

Саме в такому відчайдушному і нахабному настрої можна планувати щасливе майбутнє, призначати несусвітні гонорари, купувати квитки в Амстердам, розсилати резюме, йти на співбесіду на роботу своєї мрії, фліртувати. Обривати відносини, викидати непотріб, взнавати залишок на картці, приміряти сукні розміру XS з цінником, на якому зазначений твій сукупний піврічний дохід.

Входити у "стан потоку" – точніше, вриватися в нього, на коні і з шашкою, – вчать на хороших курсах риторики. Важливо відчути те, з чим ти вийдеш "в люди" (в аудиторію, в робочий кабінет, на сцену, та хоч просто на вулицю). Бути зібраною, але розслабленою; тримати спину прямо, але бути гнучкою; дихати спокійно, але бути енергійною. Найпростіше один раз пережити такий стан, запам'ятати його, а потім просто згадувати, коли знадобиться, і "вдягати" його, як улюблений одяг.

Як пережити? – Записуйте. Генеральну репетицію треба проводити з надійним партнером, в максимально комфортному одязі. Разом: дві пухові подушки; хороша подруга; комплект, прикрашений тигровим принтом, Wild Garden. Або шовкове кімоно Latin Vibes.

<b>галерея интимиссими</b>

Все, що залишається, – кружляти як метелик і жалити як бджола. А коли пір'я полетять по кімнаті і від сміху болітиме прес, – запам'ятати свій Naughty Mood. Потім достатньо буде викликати його в пам'яті перед важливою подією. А для вірності – одягнути під строгий костюм для підкорення світу свою шовкову майку з тигром.

СКАЧАТИ #MyIntimateMood

Купити білизну Intimissimi можна у фірмових магазинах бренду в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Одесі та Херсоні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.