До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Moncler пожертвував 10 мільйонів євро на нову лікарню в Мілані

Мілан і регіон Ломбардія дуже постраждали від спалаху коронавірусу в Італії. За останніми даними, 14 649 осіб отримали позитивний результат на вірус і 1420 померли. Через надзвичайну ситуацію в країні на колишній ярмарковій площі в Мілані обладнають нову лікарню, призначену для пацієнтів, інфікованих COVID-19. У шпиталі планують відкрити понад 400 відділень інтенсивної терапії.

Регіон Ломбардія і Fondazione Fiera Milano вже почали облаштовувати приміщення. Площа лікарні становитиме 80 000 квадратних метрів і буде готова приблизно за 10 днів. Moncler пожертвував 10 мільйонів євро на проєкт. "Мілан — це місто, яке подарувало нам надзвичайне життя, — сказав голова і головний виконавчий директор Moncler Ремо Руффіні. — Ми не можемо й не маємо відмовлятися від цього. Кожен зобов’язаний повернути місту те, що воно нам дало. Я впевнений, що команда регіону Ломбардія зможе втілити цю велику ініціативу в реальність якомога швидше".

Реклама
Процес спорудження нового шпиталю

Нагадаємо, що раніше до когорти брендів, що борються з надзвичайною ситуацією, прилучилися такі компанії, як Giorgio Armani, Versace, Gucci, Prada і Bulgari. Як знаменитості допомагають боротися з COVID-19 читайте в цьому матеріалі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.